Nejprodávanější e-knihy - březen 2021
světová

Údolí
(3x)
Malá vesnice v srdci Pyrenejí je následkem sesuvu půdy naprosto odříznutá od okolního světa. Obyvatelé, uvěznění v údolí, jsou otřeseni řáděním sériového vraha, který za sebou nechává oběti znetvořené až neuvěřitelně krutým způsobem.
světová
Ukázky

Údolí

389 Kč
Hotýlek na Islandu
(12x)
Lucy nic nechybí, má dobrou práci v hotelu a přítele. Jenže stačí jedna jediná nehoda a vše se změní – dostane padáka a kopačky. Její život je náhle v troskách, nedaří se jí najít novou práci, úspory docházejí a už brzy nezbude nic jiného než se přestěhovat zpátky k rodičům, a to za žádnou cenu nechce. Takže když jí personální agentura nabídne místo manažerky hotýlku Polární záře na Islandu, okamžitě přijme i přes to, že nesnáší zimu.
světová
Ukázky

Hotýlek na Islandu

339 Kč
Normální lidi
(8x)
Román Normální lidi je příběh o vzájemné fascinaci, přátelství a lásce. Autorka Sally Rooneyová prokazuje nesmírnou otevřenost, vhled do hloubky a složitosti lidského života, a zároveň břitký vtip a sarkastický nadhled.
světová
Ukázky

Normální lidi

198 Kč
Setkání v Provenci
Dvanáct let uplynulo, a náhoda je svedla dohromady. Tenkrát byli děti, které osud rozehnal do různých koutů světa. Teď Dominikovi ten svět patří… když ne celý, tak jeho nemalý kousek.
světová
Ukázky

Setkání v Provenci

69 Kč
Znám tvou minulost
(1x)
Zaměstnanci zavražděného podnikatele McEnroye netuší, že má na svědomí horší zločiny než jen sexuální obtěžování na pracovišti. Paní Spravedlnost v podobě vysoké blondýny to ale ví a během jediné noci ho přinutí za své hříchy zaplatit.
světová
Ukázky

Znám tvou minulost

229 Kč
Čajová dívka z kolibříkové ulice
(3x)
Zanikající svět tradičního života horského etnika Akhů v drsné a odlehlé části jihozápadní Číny při hranicích s Barmou vytváří barvitou kulisu románového příběhu Lisy See.
světová
Ukázky

Čajová dívka z kolibříkové ulice

248 Kč
Agnessa
(3x)
Vzpomínky Agnessy Mironovové, které podle jejího vyprávění zaznamenala orální historička Mira Jakovenková, poprvé otevírají dveře do pokojů a salonů Stalinových katů, nejvýše postavených důstojníků sovětské tajné policie.
světová
Ukázky

Agnessa

168 Kč
Krize
(4x)
Harrison Foster pracuje jako krizový ředitel pro londýnskou firmu, která se specializuje na právní záležitosti. Po požáru ve stájích v Chadwicku, při němž zemře šest velmi cenných koní, včetně favorita derby, je povolán do Newmarketu.
světová
Ukázky

Krize

209 Kč
Půlnoční slunce
(4x)
Osudové setkání Edwarda Cullena a Belly Swanové obrátilo oběma život vzhůru nohama. Až dosud jsme jejich dramatický vztah znali jen z dívčina vyprávění, ale teď nadešel čas na Edwardův pohled.
světová
Ukázky

Půlnoční slunce

399 Kč
Poslední lov
(2x)
LUXUSNÍ VLAK, MRTVÝ POLICISTA A ZKORUMPOVANÁ VLÁDA
Když kapitánovi Bennymu Griesselovi přistane na stole spis s odloženým případem, neochotně se spolu se svým parťákem Vaughnem Cupidem pustí do ověřování důkazů...
světová
Ukázky

Poslední lov

249 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>