Nejprodávanější tituly - březen 2021
zdraví a výchova dětí

Matka v koncích - 11%
Kniha je volným pokračováním knihy Matka v krizi.
zdraví a výchova dětí

Matka v koncích

152 Kč
135 Kč
Metodika úpravy textů - 20%
Je nepopiratelným faktem, že dnes je schopnost číst s porozuměním nezbytností. Čtení slouží nejen k relaxaci a k získání informací, ale i k základní orientaci v moderní hektické době.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Metodika úpravy textů

195 Kč
156 Kč
Péče o novorozence a kojence - 20%
Narození děťátka je pro celou rodinu radostnou událostí. Na druhé straně však s sebou přináší pro novopečenou maminku mnoho tušených, ale i naprosto nečekaných starostí a otázek - zejména v prvních dnech a týdnech po porodu. A právě proto je tu kniha MUDr
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Péče o novorozence a kojence

166 Kč
133 Kč
Vztah matky a dcery - 20%
(1x)
Matka a dcera. Vztah pevnější než skála a zároveň často velice komplikovaný. Za celou lidskou historii se popsaly stohy papíru o Oidipovském či Elektřině komplexu a spoustě jiných, ale na matky a dcery se zdá se trošku pozapomnělo.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Vztah matky a dcery

157 Kč
126 Kč
Bulimie - 20%
(1x)
Mentální bulimií trpí v České republice každá dvacátá dívka. První náznaky tohoto psychického onemocnění můžeme vysledovat již u dívek kolem čtrnáctého roku věku.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Bulimie

169 Kč
135 Kč
Dítě v úctě přijmout... - 11%
(2x)
Waldorfská pedagogika je specifický směr ve vzdělávání, vycházející z učení rakouského filozofa Rudolfa Steinera (1861-1925).
zdraví a výchova dětí

Dítě v úctě přijmout...

203 Kč
180 Kč
Sourozenecké vztahy - 20%
Asi si říkáte: "Kdo jiný než můj bratr (nebo sestra) by mi měl(a) být nejblíž?" Máte jistě pravdu, ale ne vždy tomu tak je. Právě kniha známého českého psychologa a manželského poradce Vám osvětlí většinu běžných problémů, které ovlivňují vztahy.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Sourozenecké vztahy

157 Kč
126 Kč
Jak žít a nezbláznit se - 11%
(1x)
Soubor praktických rad. Psychologie dítěte od předškolního věku do dospělosti. Ukazuje v příkladech naší hloupost, nabubřelost, ješitnost a rodičovskou sobeckost. Je slabikářem výchovy.
zdraví a výchova dětí

Jak žít a nezbláznit se

198 Kč
176 Kč
Pohybová příprava dětí - 20%
Chcete vědět, co může gymnastika nabídnout mladým sportovcům pro rozvoj jejich pohybových schopností a dovedností? Vám všem, kteří pracujete jako sportovní trenéři různých sportovních specializací, jako instruktoři či učitelé tělesné výchovy.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Pohybová příprava dětí

149 Kč
119 Kč
Srovnávací pedagogika - 20%
Kniha odpovídá aktuální otázky a popisuje významné trendy, které určují podobu a výsledky vzdělávání v různých zemích od předškolního až po vysokoškolské.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Srovnávací pedagogika

224 Kč
179 Kč
Zobrazuji 471 - 480 z 483 položek
<< < 1 .. 46 47 48 49 > >>