Nejprodávanější e-knihy - březen 2021
romantika

Zakázané noci - 20%
(3x)
Přistála jsem v New Yorku s životopisem v ruce a odhodláním přijít konečně o panenství. Jsem rozhodnutá vzít jakoukoli práci. Co se však týká toho druhého, nespokojím se s ničím menším než s osudovou přitažlivostí a vroucí vášní..
romantika
Ukázky

Zakázané noci

269 Kč
215 Kč
Pekárna v Brooklynu - 20%
(5x)
Romantický a vtipný příběh o cestě do Brooklynu, lahodných dortících, lásce i přátelství. Vydejte se na výlet do města, které nikdy nespí, a nechte se okouzlit!
romantika
Ukázky

Pekárna v Brooklynu

339 Kč
271 Kč
Pekárna s vůní skořice - 20%
(3x)
Lovisa Lindegrenová žije v Londýně svůj sen – dokud během jediného týdne nepřijde o práci i o snoubence.
romantika
Ukázky

Pekárna s vůní skořice

382 Kč
306 Kč
Božská mrcha - 20%
Božský bastard Bennett Ryan nemusí dokazovat Chloe Millsové, kdo je tu pořád ještě šéfem. Ale opravdu jim to takto stačí?
romantika
Ukázky

Božská mrcha

149 Kč
119 Kč
Božský - 20%
(1x)
Svérázná Britka a suchar z Bostonu: tak rozdílné povahy jako Pippa a Jensen aby pohledal. Ona je pro každou srandu, on se hroutí pod tíhou odpovědnosti.
romantika
Ukázky

Božský

198 Kč
158 Kč
Hráč bez pravidel - 20%
(2x)
Majitel proslulého ranče Weston Rivera se vydává do hor, aby ve sněhové bouři zachránil finanční expertku April. Nebezpečná akce má ještě riskantnější dohru. April totiž u nich v Mesa Falls pátrá po záhadě, jež je spjatá s jeho velkým tajemstvím.
romantika
Ukázky

Hráč bez pravidel

69 Kč
55 Kč
After 2: Přiznání - 20%
(4x)
Láska Tessy a Hardina je osudová a jeden bez druhého nemůže být, ale nespálila se Tessa už příliš? Když se Tessa dozví, že s ní Hardin začal chodit kvůli sázce, kterou uzavřel s přáteli, je zdrcená. Není to poprvé, co se přesvědčila, že kluk, do kterého se zamilovala..
romantika
Ukázky

After 2: Přiznání

279 Kč
223 Kč
Drzý bastard - 20%
(3x)
V žádném případě jsem neměla v úmyslu propadnout tomu drzému bastardovi. Byl to někdo, kdo patřil do mých nejdivočejších fantazií, a ne na odpočívadlo kdesi uprostřed Nebrasky. Když se mi porouchalo auto, uzavřeli jsme společnou dohodu.
romantika
Ukázky

Drzý bastard

199 Kč
159 Kč
Holubice a had - 20%
(5x)

Navždy spojeni, aby se milovali, ctili… nebo shořeli. První ze dvou dílů čarodějnické fantasy. Louise před lety uprchla od čarodějného společenství a skryla se v ulicích Cesarine. Avšak lidé tady čarodějnice loví. Bojí se jich. A upalují je.

romantika
Ukázky

Holubice a had

299 Kč
239 Kč
Strom splněných přání - 20%
(1x)
Jane se podařilo prorazit jako investigativní novinářka. Její přítel Simon se ale nedokázal smířit s tím, že je úspěšná a práci se věnuje víc než jemu.
romantika
Ukázky

Strom splněných přání

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 263 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 27 > >>