Nejprodávanější e-knihy - březen 2021
ostatní

Tři muži proti totalitě
(1x)
Kniha Václavy Jandečkové se vrací do měsíců a let po únoru 1948, aby představila osudy několika z těch mužů a žen, kteří se pustili do nerovného zápasu s komunistickou diktaturou.
ostatní
Ukázky

Tři muži proti totalitě

69 Kč
Konejšivé signály - 20%
(1x)
Kniha shrnuje veškeré poznatky o konejšivých signálech a naučí čtenáře, jak lépe porozumět psům a jak tyto signály používat při komunikaci s nimi.
ostatní
Ukázky

Konejšivé signály

139 Kč
111 Kč
Dopisy lásky - 20%
Legendární svazek dopisů, v nichž je zakódována celá autorčina duše. Ta z nich vychází jako bytost nadmíru citlivá a statečná. Dopisy byly vybrány tak, „aby ze všech listů zaznívala horoucí nota lidské lásky.
ostatní
Ukázky

Dopisy lásky

159 Kč
127 Kč
Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii - 20%
(1x)
Po dvojici bestsellerů přichází Ladislav Zibura s novým dobrodružstvím – tentokrát se vydává do Arménie, Gruzie a Náhorního Karabachu. Princ Ládík putuje po těch nejzapadlejších vesnicích, aby mohl naslouchat příběhům místních a načerpat něco z jejich moudrosti.
ostatní
Ukázky

Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii

279 Kč
223 Kč
Domácí chov sumečka afrického - 20%
(1x)
Kniha s návodem a radami jak na domácí chov sumečka afrického.
ostatní
Ukázky

Domácí chov sumečka afrického

69 Kč
55 Kč
Jací jsou? - Němci - 20%
Zábavný průvodce německou povahou je tady! Popisuje odlehčenou čtivou formou, jací Němci skutečně jsou. Dozvíte se, proč jsou hrdí na svou výkonnost, organizaci, disciplínu a preciznost, jaký mají smysl pro humor, ale také jak funguje rodina.
ostatní
Ukázky

Jací jsou? - Němci

119 Kč
95 Kč
Jakub Krčín z Jelčan - 20%
(1x)
Jakub Krčín z Jelčan proslul jako architekt rybniční sítě na Třeboňsku. Ve službách Rožmberků vybudoval některé z nejproslulejších a dodnes obdivovaných rybníků: Svět, a zejména největší z nich, Rožmberk.
ostatní
Ukázky

Jakub Krčín z Jelčan

249 Kč
199 Kč
Jan Kraus: Můj soukromý buzynes - 20%
(3x)

Netradiční pohled populárního českého moderátora na byznys, život a vztahy. Knížka o veškerém mém byznysu. O tom, který jsem dělal ve škole, na jízdárně, s mým otcem, s vojáky, s mojí první ženou, s bytem, s komputerem, s Italy, s divadlem i s televizí.

ostatní
Ukázky

Jan Kraus: Můj soukromý buzynes

249 Kč
199 Kč
Live in Your Garden - 20%
Are you looking for inspiration for a new garden, or do you want to do something with the one you already have? Or is it that you just want to daydream and let yourself be carried away by beautiful garden scenes?
ostatní
Ukázky

Live in Your Garden

449 Kč
359 Kč
Máme na vybranou - 20%
(5x)
Ve své knize, která je víc než jen memoárovou literaturou, nám Edith Egerová předkládá nejen napínavý a působivý příběh vlastního života, ale také inspirativní příběhy svých pacientů.
ostatní
Ukázky

Máme na vybranou

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 321 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 33 > >>