Nejprodávanější tituly - březen 2021
světová

Tisíc dnů v Toskánsku
Americká šéfkuchařka Marlena de Blasi má dvě životní vášně – lásku a jídlo. Obojí nachází v míře vrchovaté v toskánské vesničce San Casciano dei Bagni, kam se přestěhuje z Benátek se svým italským manželem Fernandem.
světová

Tisíc dnů v Toskánsku

268 Kč
Jaro
(8x)
Jednoduchou řečí obrázků vypráví renomovaná autorka a ilustrátorka dětských knih Rotraut Susanne Bernerová příběhy všedního dne, obratně a vtipně splétá dohromady drobné epizody. Kniha je vynikající pomůckou sloužící k rozvíjení dětské fantazie.
světová

Jaro

254 Kč
Dylan se dal na elektriku! - 72%
(1x)
Jeden z předních hudebních kritiků světa přináší svěží pohled na den, kdy se Dylan „dal na elektriku“ na Newportském Folkovém Festivalu.
světová
Ukázky

Dylan se dal na elektriku!

314 Kč
89 Kč
Labyrint tajností
(3x)
Na amišské farmě rodiny Gingerichových dojde uprostřed noci k požáru, při němž shoří stará stodola.
světová

Labyrint tajností

314 Kč
Lístek, který explodoval
Ve vyvrcholení Burroughsovy trilogie se v kratších prózách opět pohybujeme v krajích děsivých nočních můr, vzdáleně připomínajících pralesy Jižní Ameriky, v mimozemském prostoru, ale i v ulicích Londýna a jeho podsvětí.
světová

Lístek, který explodoval

268 Kč
Pačinko
(10x)
Pačinko je hazardní hra, kterou všichni hrají, ale společnost jí opovrhuje. Pačinko jsou peníze a jakuza. Strhující příběh korejské rodiny se odehrává na pozadí dramatických událostí, které ve dvacátém století změnily tvář Koreje i Japonska.
světová
Ukázky

Pačinko

259 Kč
Mořská modlitba
(4x)
Knižní miniatura bestselleristy Khaleda Hosseiniho, překrásně ilustrovaná Danem Williamsem potěší a dojme všechny čtenáře.
světová

Mořská modlitba

178 Kč
Bretaňský odkaz
(2x)
Osmý případ pro komisaře Dupina, milovníka tučňáků a kofeinu, rodilého Pařížana za trest přeloženého do Bretaně – na konec světa.
světová

Bretaňský odkaz

323 Kč
The Hobbit Facsimile First Edition
(6x)
This sumptuous gift set includes a replica of the very rare first edition of The Hobbit, the only edition where one can now read the original version of the story before Tolkien re-edited it to become the one enjoyed by readers since 1951.
světová

The Hobbit Facsimile First Edition

719 Kč
Chci to doopravdy!
Byl temný, hrozivý, silný a charismatický. Přitahoval ji… a byl to její manžel. Když ji uviděl v tom tanečním sále, podivil se. Co tam dělala ta žena, kterou naposledy viděl při svatbě – stála tehdy po jeho boku a stala se jeho manželkou?
světová
Ukázky

Chci to doopravdy!

69 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>