Nejprodávanější e-knihy - březen 2021

Znám tvou minulost
(1x)
Zaměstnanci zavražděného podnikatele McEnroye netuší, že má na svědomí horší zločiny než jen sexuální obtěžování na pracovišti. Paní Spravedlnost v podobě vysoké blondýny to ale ví a během jediné noci ho přinutí za své hříchy zaplatit.
Ukázky

Znám tvou minulost

229 Kč
Čajová dívka z kolibříkové ulice
(3x)
Zanikající svět tradičního života horského etnika Akhů v drsné a odlehlé části jihozápadní Číny při hranicích s Barmou vytváří barvitou kulisu románového příběhu Lisy See.
Ukázky

Čajová dívka z kolibříkové ulice

248 Kč
Kniha radosti
(1x)
Svět kolem nás se rychle proměňuje, jsme svědky tragédií celosvětového významu, katastrof, (nejen) osobních neštěstí, nemocí, smrti – lze vůbec v takovém světě, v takové době prožívat radostný život a nenechat strasti, aby nás pohltily?
Ukázky

Kniha radosti

198 Kč
Agnessa
(3x)
Vzpomínky Agnessy Mironovové, které podle jejího vyprávění zaznamenala orální historička Mira Jakovenková, poprvé otevírají dveře do pokojů a salonů Stalinových katů, nejvýše postavených důstojníků sovětské tajné policie.
Ukázky

Agnessa

168 Kč
Krize
(4x)
Harrison Foster pracuje jako krizový ředitel pro londýnskou firmu, která se specializuje na právní záležitosti. Po požáru ve stájích v Chadwicku, při němž zemře šest velmi cenných koní, včetně favorita derby, je povolán do Newmarketu.
Ukázky

Krize

209 Kč
Půlnoční slunce
(4x)
Osudové setkání Edwarda Cullena a Belly Swanové obrátilo oběma život vzhůru nohama. Až dosud jsme jejich dramatický vztah znali jen z dívčina vyprávění, ale teď nadešel čas na Edwardův pohled.
Ukázky

Půlnoční slunce

399 Kč
Tyhle fragmenty
(2x)
Roční období se střídají a životy běží. Povídková sbírka Biancy Bellové zachycuje fragmenty lidských osudů, jsou to výseky jednotlivých životních příběhů, v nichž jsou často ony osudy obsaženy vlastně kompletně.
Ukázky

Tyhle fragmenty

229 Kč
Astrofyzika pro lidi ve spěchu
(2x)
Jaká je podstata prostoru a času? Jak se do vesmíru „vejdeme“ my? Jak se vesmír vejde do nás? Na cestě hledání odpovědí na tyto - a mnohé další - otázky neexistuje lepší průvodce než uznávaný astrofyzik a bestsellerový autor Neil deGrasse Tyson.
Ukázky

Astrofyzika pro lidi ve spěchu

198 Kč
Myšlenky za volantem
(14x)
Kniha Marka Ebena Myšlenky za volantem představuje soubor sloupků a fejetonů, které vycházely časopisecky v letech 2014–2020.
Ukázky

Myšlenky za volantem

209 Kč
Made in Korea
(1x)
Co je to Made in Korea? Někomu se vybaví kimčchi, K-pop, tradiční oděv hanbok, hospodářský zázrak na řece Han či severokorejská ideologie čučche.
Ukázky

Made in Korea

190 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>