Nejprodávanější tituly - březen 2021
hobby

Móda má duši - 11%
(2x)
Móda. Můžete sice říkat, že vás nezajímá, ale ať chcete nebo nechcete, móda vás provází denně 24 hodin. Jste přece oblečení, ne? Pokud se těšíte, že se v knize dozvíte něco o nových trendech a o tom, jak vypadat super cool a in, kupte si raději časopis. V této knize se sice dozvíte, co máte nosit, ale trendy určitě nebudou to, podle čeho se budete orientovat. Autorka, nekonvenční módní návrhářka a designérka, objevila průlomovou metodu osmi stylových typů OCTO CODES, která pomáhá ženám objevit jejich pravé já a pochopit vlastní styl. Po přečtení si budete kupovat už jen to, co vám sluší a v čem se cítíte opravdu skvěle. Neposlouchejte trendy – poslouchejte svou duši, své vnitřní já. Přes objevení svého stylu pak pochopíte i své blízké, zharmonizujete své vztahy a díky vědomému oblékání se vám otevře hlubší smysl vašeho života.
hobby

Móda má duši

296 Kč
263 Kč
Můj knižní deník - 11%
Každá kniha je malé dobrodružství. Abyste si vzpomínky na ně dlouho uchovali, vytvořili jsme pro vás Můj knižní deník. Nabízí dostatek prostoru na zápisky o přečtených knihách i místo na zaznamenání myšlenek či postřehů, které vám během čtení vytanuly na mysli.
hobby

Můj knižní deník

269 Kč
239 Kč
Šachová zahájení - Polootevřené hry - 11%
(1x)
Kniha mezinárodního mistra a trenéra Richarda Biolka pojednává o Polootevřených hrách,což jsou zahájení, kdy po 1.e4 černý odpoví jinak než 1..e5.
hobby

Šachová zahájení - Polootevřené hry

405 Kč
360 Kč
Vůně prázdného pokoje - 11%
Známá autorka se zamýšlí nad tím, jak trávit volný čas – chvíle, kdy „nemusíme nic a můžeme všechno“. Co a kdy podnikneme? Co a jak zláká naši pozornost? A máme si dělat výčitky, když úplně vypneme, abychom si vyčistili hlavu?
hobby

Vůně prázdného pokoje

179 Kč
159 Kč
Krásná tvář - 20%
Lucie van Koten, bioblogerka a známá propagátorka přírodní kosmetiky, a Michaela Dombrovská, lektorka jógy a autorka knih inspirovaných jógovým přístupem k životu, spojily své znalosti v ojedinělé publikaci, která vás provede přírodní péčí o pleť a obličej.
hobby
Ukázky

Krásná tvář

249 Kč
199 Kč
Kutilem doma i na zahradě s Receptářem prima nápadů - 11%
Kutil Pavel Zeman, známý z RECEPTÁŘE Prima nápadů, sestavil čtyřicet podrobných návodů na nejrůznější výrobky pro domácnost i zahradu.
hobby

Kutilem doma i na zahradě s Receptářem prima nápadů

314 Kč
279 Kč
Sběratelství bankovek. Obecná a speciální notafilie - 11%

Kniha Sběratelství bankovek je monografií zabývající se výlučně tímto sběratelským oborem. Přináší celou řadu nových poznatků z posledních let, zejména z roků 2018–2019.

hobby

Sběratelství bankovek. Obecná a speciální notafilie

576 Kč
512 Kč
To nejlepší z Loskutáka - 11%
Rady ptáka Loskutáka jsou stálicí české televizní zábavy a všestranně nadaná Monika Brýdová se v nich objevuje už přes patnáct let.
hobby

To nejlepší z Loskutáka

269 Kč
239 Kč
Velké švédské křížovky - Klasické anekdoty - 11%
Další porce více než 300 křížovek. V tajenkách se ukrývají ty nejlepší anekdoty o blondýnách, dále anekdoty policejní, doktorské a anglické...
hobby

Velké švédské křížovky - Klasické anekdoty

89 Kč
79 Kč
Antistresové vymalovánky svatých - 11%
Je to konečně tady! Po letech, kdy na trhu byly pouze omalovánky absurdních postav z dětských pořadů a pohádek, pěkné leč složité a vyprázdněné omalovánky pro dospělé a všudypřítomný Krteček, přichází Vymalovánky svatých.
hobby

Antistresové vymalovánky svatých

116 Kč
103 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 140 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 14 > >>