Nejprodávanější tituly - březen 2021
zdraví a životní styl

Life in Motion. The Power of Physical Therapy - 11%
(1x)
"We move too little or in the wrong ways; movement is vanishing from our lives and from medicine,” says Professor Pavel Kolář, a physiotherapist at the forefront of rehabilitative and sports medicine, who works with the sophisticated machinery of the human body and mind to identify the causes of his patients' troubles and restore their health. In this interview with journalist Renata Červenková, he reveals surprising connections that confirm that nothing happens in our bodies by chance.
zdraví a životní styl

Life in Motion. The Power of Physical Therapy

449 Kč
399 Kč
Omluvy, které zařveš, se nepočítají - 11%
(1x)
Pět let poté, co se David oženil s Kristen, láskou svého života, zjistili, že má Aspergerův syndrom. Diagnóza objasnila, proč se David někdy chová divně.
zdraví a životní styl

Omluvy, které zařveš, se nepočítají

332 Kč
295 Kč
Reflexologie - 11%
Kompletní průvodce reflexní terapií v unikátním spojení s metodami tradiční čínské medicíny.
zdraví a životní styl

Reflexologie

269 Kč
239 Kč
Kompletní průvodce automasáží - 59%
(1x)
Akupresura je léčba, která pomocí hnětení, tření, stlačování a dalších masážních technik stimuluje akupunkturní body, harmonizuje proudění životní energie v organismu, čímž dokáže ulevit od bolesti, zklidnit nervy, zlepšit pleť a předcházet nemocem.
zdraví a životní styl

Kompletní průvodce automasáží

358 Kč
148 Kč
Proč nemůžeme spát - 11%
Autor nepromlouvá pouze ke třetině populace, která trpí nedostatkem spánku, ale svým výkladem oslovuje čtenáře se zájmem o to, jak společnost a civilizace mění naše mysli a těla.
zdraví a životní styl

Proč nemůžeme spát

260 Kč
231 Kč
Radost z chůze - 11%
Proč a odkud jdeme? Jaký je náš cíl? Zkuste najít odpovědi na ty to otázky spolu se slavným dobrodruhem a polárníkem. Zamyšlení nad tím, jak tak obyčejná činnost, jako je chůze, ovlivňuje naše myšlení a chování,
zdraví a životní styl

Radost z chůze

269 Kč
239 Kč
Tvoje imunita je tvůj nejlepší lékař - 11%
V této knize se seznámíte s tím, jak imunitní systém funguje, s faktory, které jej oslabují, a především s možnostmi, jak je aktivně ovlivnit.
zdraví a životní styl

Tvoje imunita je tvůj nejlepší lékař

242 Kč
215 Kč
Jídelníček kojenců a malých dětí - 11%
Vyhledávaná příručka o výživě malých dětí vychází již ve čtvrtém vydání. Najdete v ní pravidla zdravé dětské stravy, receptář jídel pro kojence a batolata, informace o kojení, praktické pediatrické rady, jídelníček pro obézní děti...
zdraví a životní styl

Jídelníček kojenců a malých dětí

215 Kč
191 Kč
Šance pro ženu 40+ - 11%
Tato kniha objasňuje obtíže spojené s hormonálními změnami během klimakteria a nabízí jejich dostupná a přirozená řešení.
zdraví a životní styl
Ukázky

Šance pro ženu 40+

584 Kč
519 Kč
Jóga podle čaker - 11%
Kniha, která nesmí chybět v knihovničce žádného studenta ani učitele jógy! Díky této dlouho očekávané knize uznávané odbornice na čakry Anodey Judith lépe pochopíte systém jógy a posunete svoji praxi o stupeň dál.
zdraví a životní styl

Jóga podle čaker

494 Kč
439 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 303 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 31 > >>