Nejprodávanější e-knihy - březen 2021
česká

Santini - Peklem duše k světlu světa
(6x)
Santini Aichel si od dětství připadá osamělý, protože kvůli tělesné vadě nezapadá mezi vrstevníky. I v dospělosti jej však čekají těžké zkoušky. Postupně pochopí, že co mu bylo na jedné straně odepřeno, se mu vrací v neuvěřitelných vizích staveb.
česká
Ukázky

Santini - Peklem duše k světlu světa

179 Kč
V ledovém sevření - 20%

V ledovém sevření uvězněná vesmírná loď skrývá hrozbu i naději pro celé lidstvo. Když automatická průzkumná sonda na vzdálené planetě Marzanna-3 nalezne téměř nepoškozenou průzkumnou loď Fridtjof Nansen, lidstvu se nabídne šance, na kterou čeká už mnoho let.

česká
Ukázky

V ledovém sevření

279 Kč
223 Kč
Čarostřelec - 20%
(4x)
Cesta z Reichenbergu do Hejnic se klikatí strmým, zalesněným průsmykem. Stmívá se, nad horami vyje a běsní sněhová bouře. Během namáhavé jízdy se v dostavníku seznamují dva muži. Otec Vilém – kněz, který prchá před svou minulostí – a doktor Šulc, podivínský lékař z Vídně.
česká
Ukázky

Čarostřelec

209 Kč
167 Kč
Druhá derivace touhy II. - 20%
Druhý díl trilogie úvah ekonoma Tomáše Sedláčka nad tématy a událostmi posledních let. Kniha nadčasově komentuje události, které se během našich životů dotýkaly nás všech.
česká
Ukázky

Druhá derivace touhy II.

168 Kč
134 Kč
Korálky z klokočí

V rámci doktorandské práce přijíždí Eliška Fibichová uspořádat obecní archiv do místa svého dětství. Její prababička Klotylda byla porodní bába a před mnoha lety beze stopy zmizela.

česká
Ukázky

Korálky z klokočí

179 Kč
Křišťálový klíč II. - Vídeňský sen
(7x)
Barvité osudy členů rodu, kteří se stanou sklářskými a textilními podnikateli, umělci, úředníky i učenci, se prolínají s příběhy zajímavých severočeských postav.
česká
Ukázky

Křišťálový klíč II. - Vídeňský sen

299 Kč
Ve stínu slunce - 20%
Když se v první polovině 22. století začnou ztrácet kosmické lodě, vypadá to, že za to mohou piráti, povstalci z kolonií nebo nezměrné hlubiny vesmíru.
česká
Ukázky

Ve stínu slunce

279 Kč
223 Kč
Panda v nesnázích - 20%
(1x)

Příběh o jednom hrdinském činu, který změnil osud několika generací Dvě mladé ženy, každá v jiných nesnázích, v jiné době, a přesto mají tolik společného.

česká
Ukázky

Panda v nesnázích

279 Kč
223 Kč
Podbrdské ženy - 20%
(6x)

Když chybí mateřská láska, ovlivní to celé generace. Příběh o nelehkých lidských osudech v podhůří Brd na pozadí událostí minulého století.

česká
Ukázky

Podbrdské ženy

279 Kč
223 Kč
Sněžný měsíc - 20%
(6x)
Nová detektivka Michaely Klevisové zavádí čtenáře do idylické krajiny Beskyd, kde na horách ještě žijí lidé podobně prostě a v souladu s přírodou jako generace jejich předků.
česká
Ukázky

Sněžný měsíc

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>