Nejprodávanější knihy - březen 2021
medicína

O psychologii bytí - 11%
(1x)
Jednou z nejčastěji citovaných teorií v oblasti lidské motivace je bezpochyby hierarchie lidských potřeb Abrahama H. Maslowa. Podle tohoto autora jsou lidské potřeby uspořádány od nejnižších k nejvyšším.
medicína

O psychologii bytí

431 Kč
383 Kč
Primární terapie - 11%
Neurologie a psychologie, dva obory, které by se měly vzájemně doplňovat a spolupracovat na léčbě duševních onemocnění, se již dlouho diametrálně rozcházejí.
medicína

Primární terapie

410 Kč
364 Kč
Vytváření a zvyšování kognitivní modifikovatelnosti - 11%
Kniha e základním teoretickým dílem popisujícím metodu, která rozvíjí kognitivní funkce jedince a učí ho všem mentálním operacím a strategiím duševní činnosti. T
medicína

Vytváření a zvyšování kognitivní modifikovatelnosti

338 Kč
300 Kč
Kniha o očkování - 6%
Kniha, jež vám pomůže při rozhodování, proti kterým nemocem a kdy nechat očkovat své dítě. Najdete v ní informace o průběhu, rizicích a četnosti výskytu jednotlivých nemocí, proti nimž existuje očkování, o složení vakcín a jejich možných vedlejších účinků.
medicína
Ukázky

Kniha o očkování

304 Kč
286 Kč
Psychologie osobnosti - 14%
Monografie shrnuje nejnovější poznatky o hlavních tématech psychologie osobnosti - temperamentu, rysech, inteligenci, sebepojetí, motivaci a vývoji osobnosti. Důraz je kladen na vývoj v oboru za posledních pětadvacet let.
medicína

Psychologie osobnosti

464 Kč
399 Kč
Vývojová psychologie - 14%
Publikace svou vyváženou koncepcí poskytujekomplexní pohled na problematiku psychického vývoje jedince. Toto vydání je v mnohém aktualizováno a doplněno o nové poznatky.
medicína

Vývojová psychologie

427 Kč
367 Kč
Srdeční selhání - 11%
Srdeční selhání je i v dnešní době závažným a často fatálním stavem. Celosvětově postihuje téměř 50 milionů lidí. Lze odhadnout, že srdeční selhání postihuje kolem 2 % dospělých osob, přičemž prevalence ve věku přes 65 let je mezi 6 a 10 %.
medicína

Srdeční selhání

806 Kč
716 Kč
Revmatologie pro praxi - 11%
Monografie Revmatologie pro praxi ve své aktualizované a rozšířené podobě umožňuje snadno a rychle najít požadované informace z oboru revmatologie.
medicína

Revmatologie pro praxi

981 Kč
872 Kč
Hematologie a hemootonkologie v kazuistikách - 11%
Hematologie tvoří jednu z tradičních součástí vnitřního lékařství. Avšak zejména vývoj hematoonkologie v posledních desetiletích vytvořil z hematologie velmi komplexní a náročný obor se zásadním celospolečenským dopadem.
medicína

Hematologie a hemootonkologie v kazuistikách

626 Kč
556 Kč
Předčasně narozené dítě - 11%
Ojedinělá lékařská monografie přináší ucelený pohled na problematiku vývoje nezralých dětí a „follow up“ péče.
medicína

Předčasně narozené dítě

1 169 Kč
1 039 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 172 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 18 > >>