Nejprodávanější audioknihy ke stažení - březen 2021

Co se děje se světem? - 20%
(2x)
Co se děje se světem? Náš svět prochází velkou proměnou a Václav Cílek se na ni dokáže podívat z rozmanitých úhlů pohledu a s vtipem.
Ukázky

Co se děje se světem?

299 Kč
239 Kč
Druhá derivace touhy - 20%
(1x)
Úvahy ekonoma Tomáše Sedláčka se ohlíží za událostmi nabitým desetiletím. Jedná se o jednu z nejdelších a nejsouvislejších sérií úvah v českém teritoriu, která ukazuje autorovu názorovou integritu a pestrost myšlenek...
Ukázky

Druhá derivace touhy

348 Kč
278 Kč
Famous Women - 20%
V této audioknize najdete příběhy dvaceti výjimečných žen, které žily v různých koutech světa a v různých epochách. Kniha je určená pro mírně pokročilé, kteří se chtějí procvičit v poslechu angličtiny.
Ukázky

Famous Women

79 Kč
63 Kč
Fantastický pan Lišák - 20%
Již klasický příběh o prohnaném panu Lišákovi a jeho rodině, kterého se tři zlí venkované snaží mermomocí vyrýt rypadly z jeho doupěte a který se jim za pomoci dalších zvířecích kamarádů dostane na kobylku.
Ukázky

Fantastický pan Lišák

299 Kč
239 Kč
Farma paní Láryfáry - 20%
Třetí díl řady o paní Láryfáry, která si poradí s každým zlobidlem, protože mu ukáže, jak dovedou nehezké vlastnosti zbytečně kazit radost ze života.
Ukázky

Farma paní Láryfáry

199 Kč
159 Kč
Holub Kolumb - 20%
(1x)

Road movie zamilovaného poštovního holuba ve výslužbě. Zlatou stuhou za beletrii pro mládež oceněný dobrodružný příběh pro děti.

Bývalý elitní poštovní holub se na stará kolena zamiluje do slavice Edith, která patří slavné operní pěvkyni.

Ukázky

Holub Kolumb

198 Kč
158 Kč
Jak se zbavit Mstivý Soni - 20%
(1x)
Na nejzlobivější třídu v Žabokudlách je nasazen speciálně trénovaný pedagogický kalibr. Podaří se zlikvidovat Mstivou Soňu dřív, než žáky zpacifikuje?
Ukázky

Jak se zbavit Mstivý Soni

249 Kč
199 Kč
Jak vidět sebe samé tak, jací doopravdy jsme - 20%
Dalajlama patří k největším duchovním autoritám současnosti. Již mnoho let nuceně pobývá v exilu, a snad právě proto může dobře zprostředkovat učení tibetského buddhismu lidem na Západě.
Ukázky

Jak vidět sebe samé tak, jací doopravdy jsme

249 Kč
199 Kč
Krajiny vnitřní a vnější - 20%
Texty V. Cílka se zabývají skutečnou, fyzickou krajinou, jejími proměnami a ochranou, stejně tak jako vnitřními krajinami duše - fenoménem genia loci, postavou Zeleného muže, keltskými bohy v druhohorách atp.
Ukázky

Krajiny vnitřní a vnější

299 Kč
239 Kč
Medvídek Pú - 20%
(1x)
Klasické dětské vyprávění prokládané básničkami a písničkami vychází nově ve fantastickém, originálním podání Vojty Kotka.
Ukázky

Medvídek Pú

269 Kč
215 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 402 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 41 > >>