Nejprodávanější audioknihy ke stažení - březen 2021

Konec civilizace
(3x)
Neveselé podobenství o civilizaci, která se pokusila hrát si na Boha a přetvořit k obrazu svému nejen přírodu, ale i lidskou duši.
Ukázky

Konec civilizace

269 Kč
Petr Pan
(1x)

Klasická pohádka z pera skotského novináře, dramatika a spisovatele Jamese Matthewa Barrieho.

Všechny děti až na jedinou výjimku vyrostou. Tou výjimkou je Petr Pan. Nechtěl být nikdy dospělý, a proto zůstal navěky dítětem, aby si mohl pořád hrát.

Ukázky

Petr Pan

199 Kč
Podvolení
(8x)
Francie, rok 2022. V prezidentských volbách vítězí kandidát strany zvané Muslimské bratrství, které ostatní partaje podpoří, aby se prezidentkou nestala šéfka extrémně pravicové Národní fronty.
Ukázky

Podvolení

279 Kč
Pipi Dlouhá punčocha
Slavná dětská hrdinka s nevšedními příhodami se dočkala audiopodoby, kterou načetla Veronika Gajerová. Autor Astrid Lindgrenová.
Ukázky

Pipi Dlouhá punčocha

199 Kč
Stařec a moře
(2x)
Nezkrácená audioverze nejslavnějšího díla Ernesta Hemingwaye, novela, za které obdržel v roce 1954 Nobelovu cenu za literaturu. Ve formátu CD. Čte Ladislav Mrkvička.
Ukázky

Stařec a moře

199 Kč
Osudy dobrého vojáka Švejka
(2x)
Nahrávka Českého rozhlasu z roku 2013 byla pro vydání na CD mp3 doplněna o další pasáže z knižní předlohy. CD mp3 tedy obsahuje kompletní znění I. dílu V zázemí.
Ukázky

Osudy dobrého vojáka Švejka

249 Kč
Ekonomie dobra a zla
(3x)
Druhé, značně rozšířené a prohloubené vydání autorovy prvotiny publikovalo v roce 2011 prestižní nakladatelství Oxford University Press. Od té doby kniha oslovuje čtenáře po celém světě.
Ukázky

Ekonomie dobra a zla

285 Kč
Jméno růže
(6x)
Rozhlasová dramatizace slavného románu. Interpretují Josef Somr, David Novotný, Pavel Soukup, František Němec, Radovan Lukavský, Jan Vlasák, Václav Vydra, Miroslav Táborský, Bořivoj Navrátil, Jiří Lábus, Rudolf Pellar a další.
Ukázky

Jméno růže

212 Kč
Stopařův průvodce galaxií
(19x)
Kultovní humorný sci-fi román plný nepřekonatelných hlášek a neotřelých nápadů. Pozemšťana Arthura Denta, mimozemšťana Forda Perfecta i robota Marvina, stále v těžké depresi, si určitě každý oblíbí... čte Vojtěch Dyk
Ukázky

Stopařův průvodce galaxií

199 Kč
Alaska Joe
Život tropí hlouposti. Jedete hledat svého biologického otce do Německa, ale shodou okolností skončíte na čtyři roky na Aljašce. A když se tam seznámíte s bohémským, nespoutaným a bezstarostným Slovákem Jožinkem, řečeným Joe, o neuvěřitelné situace j
Ukázky

Alaska Joe

290 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 403 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 41 > >>