Nejprodávanější tituly - březen 2021
hudba

Decibely nad Brnem - 20%
(1x)
Kniha pro všechny fanoušky bigbítu předrevolučních let. Tuto hudbu se rozhodl zachytit ve svém knižním projektu brněnský hudební publicista Petr Gratias, který připravil knihu Decibely nad Brnem, jenž zachycuje období počátku 60. do konce 80. let.
hudba
Ukázky

Decibely nad Brnem

198 Kč
158 Kč
Lou Reed: Waiting for the Man
(2x)
Doplněné a kompletně revidované vydání jedinečné Lou Reedovy biografie nabízí ucelený a zároveň detailní pohled na jeho hudbu a život.
hudba

Lou Reed: Waiting for the Man

125 Kč
Příběhy písní 3 - 11%
První dvě části trilogie Příběhy písní vyšly v letech 2009 a 2011. Také ve třetím díle se Michal Bystrov vydává po stopách skladeb, na jejichž původní smysl, osudy či autory se dávno zapomnělo.
hudba

Příběhy písní 3

315 Kč
280 Kč
George Harrison
Vynikající obsáhlá a poctivá biografie, která vyšla u příležitosti nedožitých sedmdesátin britské hudební legendy. Přináší působivý intimní portrét, který odhaluje mnoho nového i těm, kteří o Beatles a Harrisonovi ledacos vědí.
hudba

George Harrison

202 Kč
Kdo je ten chlap? - 11%
(1x)
Jedna z nejlepších knih, které byly dosud napsány o Bobu Dylanovi. Daltonův styl psaní je sám o sobě unikátní, jde do hloubky, soustřeďuje se na podstatné a zároveň dokáže bavit.
hudba

Kdo je ten chlap?

403 Kč
358 Kč
Nadpřirozené strategie k založení rokenrolové kapely - 11%
Tato kniha je nepostradatelným průvodcem každého, kdo se pokouší založit rokenrolovou kapelu.
hudba

Nadpřirozené strategie k založení rokenrolové kapely

169 Kč
150 Kč
Od operety k muzikálu - 11%
(1x)
Jak se vvyvíjela poválečná podoba českého zábavněhudebního divadla? Všechno začíná v okamžiku, kdy výnosy ministra Zdeňka Nejedlého zbavily toto divadlo jednoho z jeho základních atributů – soukromopodnikatelského systému provozování.
hudba

Od operety k muzikálu

216 Kč
192 Kč
Pražské hudební světy - 11%
Pražské hudební světy jsou první knihou, která se věnuje hudbě v Praze z jiné než hudebně historické perspektivy: K hudebním událostem dnešní Prahy přistupuje z pozice etnomuzikologie, někdy nazývané také hudební antropologie.
hudba

Pražské hudební světy

293 Kč
260 Kč
Apatie k ďáblu - 6%
(3x)
V memoárech Nicka Kenta, hudebního publicisty, jenž svá nejlepší novinářská léta strávil jako dopisovatel světoznámého New Musical Expressu, před námi ožívá rocková scéna sedmdesátých let.
hudba

Apatie k ďáblu

296 Kč
278 Kč
Dotknout se světa/To touch the world - 11%
(1x)
Dvojjazyčná – česko-anglická – publikace pojednává základní styly české hudební alternativy: rock + punk; folk; hip hop + reggae; rompop. Každá kapitola obsahuje úvodní cca 10stránkový text a přibližně 15 nejvýznamnějších písňových textů.
hudba

Dotknout se světa/To touch the world

180 Kč
160 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 99 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 > >>