Nejprodávanější tituly - březen 2021
hudba

Progresivní rock
(4x)
Kniha se zabývá formováním progresivního rocku na přelomu šedesátých a sedmdesátých let 20. století.
hudba

Progresivní rock

261 Kč
Scelovací prostředky
(1x)
Autoři knihy vnitřní zákonitosti hudební struktury označují termínem scelovací prostředky a na velkém množství skladeb, kompozičních přístupů či teoretických uchopení se snaží prozkoumávat jejich rozličné polohy.
hudba

Scelovací prostředky

163 Kč
Slyšet neviděné/Vidět neslyšené
Monografie pojednává o hudbě ve filmu – jevu éterickém, pomíjivém a neuchopitelném slovy. Dnešní technologie filmového záznamu se neustále vyvíjejí, ale všichni tvůrci stále řeší odvěké otázky...
hudba

Slyšet neviděné/Vidět neslyšené

441 Kč
Srdce zlomený
(2x)

Historky z alternativního undergroundu. "Když srdce zdobí smuteční páska, je čas na posledního práska. Láska je zapeklitá věc." Muzikant Ondřej Hejma se ve své nové knize vzpomínek vrací do roku 2013 a sleduje vývoj událostí v kultuře, politice, rodině i v oblasti srdce.

hudba

Srdce zlomený

242 Kč
Šuplík plný Zappy
(1x)

Rozšířené vydání legendární knihy Petra Dorůžky po téměř dvaceti letech! Invenčně psaná umělecká biografie amerického hudebníka přibližuje a komentuje jeho tvorbu a názory. Doplněno o nové kapitoly. Bohatý fotografický doprovod, seznam literatury.

hudba
Ukázky

Šuplík plný Zappy

199 Kč
Who The Fuck Is David Koller?
Unikátní knižní rozhovor básníka Milana Ohniska s legendárním českým rockerem Davidem Kollerem — zpěvákem, bubeníkem, lídrem kapely Lucie, ale taky neúnavným bojovníkem proti komunistům a zkorumpovaným politikům.
hudba
Ukázky

Who The Fuck Is David Koller?

269 Kč
Hudba, smysl a nesmysl
(1x)

Alfred Brendel je bezesporu jedním z nejvýznamnějších klavíristů a umělců 20. století. Je historicky prvním pianistou, který nahrál kompletní klavírní dílo Ludwiga van Beethovena. Souborné vydání jeho esejů se ve světě stalo velkou událostí.

hudba

Hudba, smysl a nesmysl

539 Kč
Jak udělat revoluci
(3x)
Struhující, burcující a šokující vzpomínky členky skupiny Pussy Riot, jinak též studentky filozofie a aktivistky za lidská práva v Rusku. Obdržela několik mezinárodních cen.
hudba

Jak udělat revoluci

251 Kč
Kučerovci
Kučerovci byli slavní. Nepředstavitelně. V encyklopediích o nich mnoho nenajdete, teoretici si s nimi nevědí rady, ale posluchači je milovali a milují.
hudba

Kučerovci

315 Kč
Vodácký zpěvník 2

Zpěvník obsahuje písně námořnické, vodácké z dob začátků trampingu a pár vodáckých (objevených od Vod. zp. 1). Najdete v něm písně od interpretů Hop Trop, Wabi Daněk, Michal Tučný, Ivan Mládek, Hoboes, Ozvěna, T.O. Rowers, Paběrky ad.

hudba

Vodácký zpěvník 2

99 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 99 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 10 > >>