Nejprodávanější tituly - březen 2021
hudba

Písně starodávné lidu obecného českého, namnoze nezbedné a pohoršlivé - 11%
(2x)
Pravděpodobně jedna z našich prvních sbírek lidových písní (vznikla začátkem 19. století), písní lidu venkovského i městského.
hudba

Písně starodávné lidu obecného českého, namnoze nezbedné a pohoršlivé

179 Kč
159 Kč
I'm Your Man: Pocta Leonardu Cohenovi. Luxusní limitovaná edice. - 11%
Dárkové vydání autorizované biografie Leonarda Cohena zdobí CD s devíti Cohenovými hity v podání zpěvačky Barbory Mochowe a smyčcového kvarteta Unique Quartet. Nechybí mezi nimi slavné Hallelujah, Take This Waltz či Suzanne.
hudba

I'm Your Man: Pocta Leonardu Cohenovi. Luxusní limitovaná edice.

897 Kč
798 Kč
I'm Your Man: Život Leonarda Cohena - 11%
Životopis hudebníka, zpěváka, básníka Leonarda Cohena I’m Your Man představuje ucelená biografie od slavné hudební publicistky Silvie Simmonsové.
hudba

I'm Your Man: Život Leonarda Cohena

537 Kč
478 Kč
Karel Gott: ilustrovaný životopis - 11%
Na závěr každé skladby a písně má zaznít akord... Nebylo, není a asi nikdy ani nebude slavnějšího českého zpěváka, než je Karel Gott.
hudba

Karel Gott: ilustrovaný životopis

359 Kč
319 Kč
Luboš Andršt: Ještě hraju vestoje - 11%
Bilanční rozhovor přináší životní příběh jednoho z našich největších kytaristů, který během svých téměř 55 let hraní nechyběl u mnohého zajímavého a zásadního v domácí populární hudbě.
hudba

Luboš Andršt: Ještě hraju vestoje

315 Kč
280 Kč
Michal Prokop - 11%
Název vzpomínek rockového zpěváka Michala Prokopa ZTRÁTY A NÁVRATY přesně vystihuje jeho více než padesátiletou kariéru. Publicista Michal Bystrov se s ním setkával téměř dva roky. Vznikla tak kniha, která podrobně mapuje osobní i umělecký život.
hudba

Michal Prokop

360 Kč
320 Kč
Poslední roky s Karlem - 11%
(1x)
Otevřená zpověď Mistrových nejbližších, jeho nejstarší dcery Dominiky Gottové a novináře Luboše Procházky, který s Gottem 15 let spolupracoval.
hudba

Poslední roky s Karlem

269 Kč
239 Kč
Růžové vrány - 11%
(1x)
Kniha Pavly Jonssonové přináší dvacet rozhovorů s předními českými muzikantkami, které spojuje příslušnost k české hudební alternativní scéně.
hudba
Ukázky

Růžové vrány

269 Kč
239 Kč
Spirituál kvintet - 20%

Příběh nejznámější české folkové skupiny Spirituál kvintet patřil po šedesát let mezi nejvýraznější hlasy české hudební scény. Jeho písně zněly nejen z pódií koncertních sálů, ale i od táborových ohňů či z balkónu Melantrichu během sametové revoluce.

hudba
Ukázky

Spirituál kvintet

439 Kč
351 Kč
Jethro Tull - 20%
Hudba Jethro Tull je podle slov autora doslova soundtrackem jeho života, a tak poté, co přeložil kompletní texty písní Jethro Tull, tentokrát mapuje vývoj kapely za celou její existenci.
hudba
Ukázky

Jethro Tull

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 99 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 10 > >>