Nejprodávanější tituly - březen 2021
hudba

John Lennon písně
Spolu s kompletními texty písní Johna Lennona nabízí tato kniha podrobný přehled jednotlivých písní ze sólového období. Včetně bohatého obrazového doprovodu.
hudba

John Lennon písně

539 Kč
Proč zahynul John Lennon?
(1x)
Sugestivně napsaný životopis rozplétá záhadu, kterou představovala Lennonova osobnost, a přináší jeho úplný portrét – komplexní informace o jeho životě, láskách, hudbě, o jeho předčasné smrti a také o odkazu, který nám zanechal.
hudba

Proč zahynul John Lennon?

403 Kč
Já s.r.o.
V Já s.r.o. Simmons přináší nezbytné rady pro dosažení úspěchu. Mluví o tom jak vytvořit solidní obchodní plán, přináší mnoho „rad“ a tipů dostupných v naší digitální době, mluví o sebevzdělávání a o tom, že jste to vy, kdo vybuduje svůj podnik.
hudba

Já s.r.o.

314 Kč
Jak jsem zpíval klokanům

Z cesty do Austrálie. Pavel Novák byl vždy skvělý vypravěč. Popisuje věci lidsky bez kalkulu a vždy tak, jak se staly. Nechybí Novákovský humor...

hudba

Jak jsem zpíval klokanům

180 Kč
No Quarter -  Tři životy Jimmyho Page
(2x)

Tato kniha zkoumá život, dobu a hudbu muže z jedné z největších kapel 20. století: Led Zeppelin. Díky novým a exkluzivním rozhovorům vypráví Martin Power příběh dlouhé kariéry Jimmyho Page.

hudba

No Quarter - Tři životy Jimmyho Page

629 Kč
Příbytky hudby
Více než dva roky byli Bodo Plachta a Achim Bednorz na cestách za působišti slavných skladatelů po celé Evropě. Vcházíme do domů a bytů, které otvírají dveře do světa hudby.
hudba
Ukázky

Příbytky hudby

503 Kč
Queen
(1x)
Další kniha o Queenech? Ano! A tentokrát opravdu zasvěcená!
hudba
Ukázky

Queen

249 Kč
Heroinové deníky
Baskytarista slavné kapely Mötley Crüe nechává čtenáře nahlédnout do dávno zapomenutých deníků, které si vedl v dobách největší slávy.
hudba

Heroinové deníky

539 Kč
Kroniky I.
Legendární americký písničkář vzpomíná na počátky své kariéry, kdy v roce 1961 přišel do New Yorku. Bravurním, vtipným a osobitým stylem vzpomíná na Manhattan a magickou čtvrť umělců Greenwich Village, na New Orleans, Woodstock nebo Minnesotu.
hudba
Ukázky

Kroniky I.

268 Kč
Texty / Lyrics 1961 – 2012
Třísvazkový dvojjazyčný komplet přináší kompletní Dylanovy texty od počátku jeho kariéry do současnosti, tj. od alba Bob Dylan z roku 1961 po poslední autorské album The Tempest z roku 2012, a k tomu ještě texty písní nezařazené na studiová alba.
hudba

Texty / Lyrics 1961 – 2012

1 348 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 98 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 10 > >>