Nejprodávanější e-knihy - březen 2021

Ohňostrojení
(2x)
Fulghumovské eseje tak, jak je známe a máme rádi. Ohňostroj vtipu i moudrá zamyšlení. Autor bere čtenáře za ruku a vede ho na dobrodružnou výpravu, ukazuje mu svět novýma očima a poodhaluje něco ze svého procesu uvažování i tvorby.
Ukázky

Ohňostrojení

198 Kč
Dcery nové doby
(7x)
Příběh čtyř přítelkyň narozených kolem roku 1900 a žijících v Hamburku je bohatou rodinnou ságou odvíjející se na pozadí dvou světových válek a tragických německých dějin 20. století.
Ukázky

Dcery nové doby

297 Kč
Les vzpomínek
(3x)
Nadějná třináctiletá šachistka Elissa je na parkovišti uspána chloroformem a unesena. Probudí se v naprosté tmě v jakémsi sklepení a je jí jasné, že její vyhlídky na přežití opravdu nejsou nadějné.
Ukázky

Les vzpomínek

298 Kč
Noc plná ohně
(3x)
Té noci, kdy plameny sestupovaly z hor a obklíčily vesnici ohnivou obručí, vzplál dlouho potlačovaný požár i v nich. Jenže ráno po něm zbylo jen vychladlé spáleniště… Ne, Aurora a Nico si nebyli souzeni, byť si celý svět myslel opak. Byli jiní.
Ukázky

Noc plná ohně

69 Kč
Uprdelismus
(2x)
Autor poznal všechny možné příručky k lepšímu životu, k němuž mají pomáhat různé meditace, cviky či dechová cvičení. Proti tomuto trendu se však obrátil a řešení našel v obráceném gardu. Podle něj je mnohem účinnější mít všechno u prdele. Proto také vymyslel svůj novotvar, který v knize rozvíjí.
Ukázky

Uprdelismus

179 Kč
Vražda v Schönbrunnu
Vídeňské policii se v Schönbrunn naskytne příšerný obraz: v zámeckém parku leží uprostřed záhonu z růží mrtvé ženské tělo ve svatebních šatech.
Ukázky

Vražda v Schönbrunnu

239 Kč
Rome
(2x)
Třetí ze série šesti románů – pojmenovaných vždy podle hlavního hrdiny. Všichni jsou mladí, divocí, komplikovaní, potetovaní, často i opiercingovaní, ale uvnitř jiní než navenek.
Ukázky

Rome

49 Kč
Svědectví
(10x)
Když se za Fredovou na konci Příběhu služebnice zabouchly dveře dodávky, neměli čtenáři ani ponětí, zda ji čeká svoboda, vězení, nebo smrt. Ale kdo si počkal, ten se po pětatřiceti letech napětí dočkal Svědectví.
Ukázky

Svědectví

298 Kč
Vztahy a mýty
(9x)
Snadno podléháme mýtům a pohádkám, které nám okolí podává jako obecný fakt. Jaké mýty jsou ty nejčastější a do jaké míry bychom jim měli naslouchat, objasňuje odborně, ale s nadhledem kniha, která zároveň dokáže čtenářům dodat klid.
Ukázky

Vztahy a mýty

145 Kč
Počátek
(17x)
Fantasticky vynalézavý román od nejpopulárnějšího autora thrillerů na světě.
Ukázky

Počátek

269 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 1000 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 100 > >>