Nejprodávanější tituly - duben 2021
světová

Velká chyba - Doggerland 1.
(4x)
Když se inspektorka Karen Eiken Hornbyová ráno probudí s kolosální kocovinou, a navíc v hotelové posteli vedle svého šéfa, nemá radost ani z jednoho. A ještě ke všemu se u ní doma v kuchyni najde brutálně zavražděná žena...
světová

Velká chyba - Doggerland 1.

358 Kč
Vlk!
Město Grimm – ponurá, oblaky mastné černoty zahalená metropole je místem, kde je spravedlnost stejně vzácná, jako bezmračná obloha. Vystavěná na těle obra, živená jeho smolnatou krví a úlomky uhelného srdce dlouho žila v dávno ustanoveném řádu.
světová

Vlk!

268 Kč
Zdivočelé pohádky
Pozor, oficiální hlášení! Pohádky se zbláznily… Šest oblíbených pohádek – takt trochu jinak!
světová

Zdivočelé pohádky

233 Kč
Andělé zoufalství
Andělé zoufalství patří k vrcholům díla Jacka Kerouaca a zároveň k autorovým knihám nejtypičtějším. Kerouac tu navazuje na kultovní romány Na cestě a Dharmoví tuláci a vypráví o svých blízkých přátelích.
světová

Andělé zoufalství

340 Kč
Astronomův sen
(2x)
Píše se rok 1601 a Rudolf II. pořádá na Pražském hradě hostinu na počest svého dvorního astronoma (a astrologa) Tychona Braha. Když je po večeři astronom nalezen mrtev v hradním kabinetu kuriozit, císař se rozhodne všechny hosty držet na Hradě.
světová
Ukázky

Astronomův sen

233 Kč
Běžkyně
(4x)
Pátý díl ze série čínských thrillerů.
světová

Běžkyně

314 Kč
Do posledního dechu
(3x)
Šaty nasáklé krví, víčka násilně zavřená. Tak vypadá mrtvá dívka v kontejneru. Detektiv šéfinspektor Erika Fosterová je na místě nálezu jako první. Problém ovšem je, že to není její případ....
světová

Do posledního dechu

404 Kč
Hon na mrtvého
(1x)

První případ Davida Rakera, specialisty na pátrání po pohřešovaných osobách... Před rokem bylo nalezeno tělo Alexe Townea.

světová

Hon na mrtvého

449 Kč
Hra na smrt
Mistrovská švédská variace záhady zamčeného pokoje plná napětí, nečekaných zvratů a psychologických pastí, zasazená do blízké a ne tak nepravděpodobné budoucnosti.
světová

Hra na smrt

269 Kč
Chyťte Žida!
(5x)
Tato knížka se stala literární senzací. Přináší zcela nový, překvapující a zároveň znepokojující pohled na dění v nejsledovanějším koutě planety. Je tak vtipně napsaná, že se budete válet smíchy.
světová

Chyťte Žida!

422 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100