Nejprodávanější tituly - duben 2021
světová

Poslední palác - 11%
(3x)
Norman Eisen se v roli amerického velvyslance vrátil do země, z níž jeho matka uprchla před holokaustem. Když se nastěhoval do pražské velvyslanecké rezidence, ke svému překvapení objevil na stěnách pod nábytkem schované svastiky.
světová

Poslední palác

358 Kč
318 Kč
Rok na trhu
Velkoformátové leporelo ve stylu oblíbeného Roku v lese dětem tentokrát představí barvitý život prodejců na trhu a jejich zákazníků.
světová
Ukázky

Rok na trhu

224 Kč
Sedmiříší v troskách 2: Síla stínů - 11%
(1x)
Vzrušující příběh o nezměrné ceně, jež se platí za válku, lákadle temné magie a dvou charakterních postavách, z nichž události činí protivníky, ale které jsou k sobě navzdory všemu, co mohou ztratit, přitahovány.
světová

Sedmiříší v troskách 2: Síla stínů

314 Kč
279 Kč
Smrt Zajdy Munroa - 11%
(2x)
O tomto Caveově hitu napsal Irvine Welsh: „Kdyby orgasmy byly malé smrti, tak by nám bylo hned jasné, na co hlavní hrdina této knihy sejde ze světa. Smíchejte McCarthyho, Kafku a lidového komedianta, a vyjde vám Zajda Munro."
světová
Ukázky

Smrt Zajdy Munroa

268 Kč
238 Kč
Star Wars - Vader sestřelen - Věznice povstalců - 11%
Pokračování příběhu lorda Vadera, jenž tajně pátrá po mladém Skywalkerovi a vydává se po jeho stopách na planetu Vrogas Vas.
světová

Star Wars - Vader sestřelen - Věznice povstalců

449 Kč
399 Kč
Stojednaletý stařík, který se vrátil, aby zachránil svět
(4x)

Pokračování světového bestselleru Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel.

Přesně před rokem utekl stoletý Alan Karlsson z domova důchodců v Malmköpingu. Teď si se svým přítelem Juliem užívá života na Bali.

světová
Ukázky

Stojednaletý stařík, který se vrátil, aby zachránil svět

319 Kč
Špion, který přišel z chladu - 11%
(2x)
Alec Leamas má za úkol dostat z Východního Berlína všechny britské agenty poté, co město rozdělila zeď. Jednoho však Němci zastřelí.
světová

Špion, který přišel z chladu

268 Kč
238 Kč
Tetička Julie a zneuznaný génius - 63%
(2x)
Reálný příběh vypravěčovy lásky, líčený z ironického nadhledu, se prolíná s fiktivními příběhy rozhlasového génia Pedra Camacha, který se velice podobá jednomu scenáristovi, s nímž se autor v té době stýkal.
světová
Ukázky

Tetička Julie a zneuznaný génius

270 Kč
99 Kč
Už zase skáču přes kaluže - 11%
(1x)
Příběh malého Alana už dodal sílu a povzbuzení v nelehkých situacích mnoha generacím českých čtenářů. Však také vychází už poněkolikáté a byl podle něho natočen i film. Biografické vzpomínky z dětství autora, které prožil na australském venkově...
světová

Už zase skáču přes kaluže

89 Kč
79 Kč
Velká chyba - Doggerland 1. - 41%
(4x)
Když se inspektorka Karen Eiken Hornbyová ráno probudí s kolosální kocovinou, a navíc v hotelové posteli vedle svého šéfa, nemá radost ani z jednoho. A ještě ke všemu se u ní doma v kuchyni najde brutálně zavražděná žena...
světová

Velká chyba - Doggerland 1.

318 Kč
189 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>