Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - duben 2021
světová

Návštěva staré dámy
(1x)
Modelová hra, která spojuje prvky komické a tragické, svého autora proslavila. Milionářka Klára Zachanassianová se vrací do svého rodného chudobného městečka a chce se pomstít své lásce z mládí Alfredu Illovi.
světová

Návštěva staré dámy

224 Kč
Nejhorší děti na světě 2
Četli jste Nejhorší děti na světě? A myslíte si, že horší děti než hrdinové téhle vypečené knížky (samozřejmě kromě vás) neexistují? Pchá! Šeredně se mýlíte! Připravte se, že kluci a holky v „dvojce“ jsou daleko příšernější!
světová
Ukázky

Nejhorší děti na světě 2

313 Kč
O čem se nemluví
Memoáry americké novinářky a spisovatelky Helen Epstein odhalují intimní tajemství v kontextu dramatické českožidovské minulosti rodičů a amerických poměrů.
světová

O čem se nemluví

329 Kč
Odložený život
(1x)
Biografie pražské rodačky Dity Krausové (nar. 1929), která prošla Terezínem, Osvětimí a Bergen-Belsenem. Ve své biografii popisuje dětství v Praze, vzpomíná na rodiče a kamarády. V listopadu 1942 přišlo předvolání do transportu a rodina putovala nejprve do Terezína a pak do Osvětimi.
světová

Odložený život

323 Kč
Pád titánů
(1x)
První část monumentální historické ságy Století, v níž bestsellerista Ken Follett (Pilíře země, Na věky věků) poutavým, jímavým a zároveň napínavým způsobem mapuje fiktivní osudy několika rodin v různých částech světa, jež byly dramaticky poznamenány moderními dějinami.
světová

Pád titánů

539 Kč
Pandemie
Loď pobřežní stráže Spojených států objeví na dně Severního ledového oceánu vrak ponorky, v jejímž nitru jsou následně nalezeny důkazy vědeckého pokusu,který od základů změní naše chápání lidstva...
světová
Ukázky

Pandemie

358 Kč
Percepliquis
Percepliquis je závěrečný svazek fantasy série Odhalení Riyria, ságy, na jejímž počátku byli dva zloději polapeni na nesprávném místě ve správný čas a tím vrženi do víru událostí, jež stále gradují a nakonec vedou k tomuto okamžiku.
světová
Ukázky

Percepliquis

322 Kč
Počátek
(8x)
Ať jsi kdokoli. Ať věříš čemukoli. Všechno se brzy změní. Fantasticky vynalézavý román od nejpopulárnějšího autora thrillerů na světě.
světová
Ukázky

Počátek

448 Kč
Pošťák Myšák doručuje
První kniha ze série o pošťáku Myšákovi, v níž autorka stvořila úžasný imaginární svět, který si budete chtít prohlížet znovu a znovu až do nejmenších detailů…
světová

Pošťák Myšák doručuje

269 Kč
Pražské jaro
(7x)
Simon Mawer, autor Skleněného pokoje, bestselleru deníku New York Times, se vrací do Československa. Tentokrát během bouřlivých šedesátých let a s napínavým příběhem o sexu, politice a zradě.
světová
Ukázky

Pražské jaro

359 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100