Nejprodávanější e-knihy - duben 2021
historie a fakta

Osudové okamžiky XX. století - 20%
V populárně naučné knize renomovaného autora tohoto žánru, dlouholetého spolupracovníka MF Dnes, Karla Pacnera, jsou popsány klíčové události, které ve světových dějinách minulého století znamenaly výrazné změny: od vzniku chorobné ideologie komunismu, přes totalitní režimy a celosvětové konflikty až po pád železné opony.
historie a fakta
Ukázky

Osudové okamžiky XX. století

399 Kč
319 Kč
Osudový omyl generála Vlasova - 20%
Již v prvních měsících po útoku na Sovětský svaz v létě 1941 nabízeli postupujícím německým jednotkám spolupráci jednotlivci i skupiny obyvatel SSSR. Jako své osvoboditele vítali Němce zejména příslušníci neruských národností, ale i sami Rusové.
historie a fakta
Ukázky

Osudový omyl generála Vlasova

199 Kč
159 Kč
Panovníci českých zemí – pro děti - 20%
Vydejte se do minulosti a poznejte nejvýznamnější panovníky naší země, o kterých se učí ve škole.
historie a fakta
Ukázky

Panovníci českých zemí – pro děti

179 Kč
143 Kč
Procházky Olomoucí - 20%

Krok za krokem olomouckými ulicemi Zažijte královské město Olomouc jinak! Olomouc to není jen katedrála svatého Václava nebo výstaviště Flora. Olomouc to je pestrá architektura, bohatá historie, součást Seznamu světového kulturního dědictví UNESCO.

historie a fakta
Ukázky

Procházky Olomoucí

209 Kč
167 Kč
Prokletá magistrála - 20%
Kniha se zabývá nejen válečnými operacemi podél železnice, ale také úpadkem morálky ve vojsku včetně „československého povstání“ v Irkutsku na jaře 1919, kdy téměř došlo k občanské válce mezi legionáři.
historie a fakta
Ukázky

Prokletá magistrála

99 Kč
79 Kč
S orlem i lvem 1. - 20%
Předkládaná publikace představuje působení vojenské duchovní služby od nejstarších dob do roku 1919 a chce čtenáře seznámit s významnými postavami vojenského kléru a jejich prací v jednotlivých časových periodách.
historie a fakta
Ukázky

S orlem i lvem 1.

199 Kč
159 Kč
Stručné dějiny španělské kultury - 20%
Kniha Stručné dějiny španělské kultury je postavena na nápadu zpřístupnit čtenáři kulturní dějiny země prostřednictvím dvacítky španělských měst, která v určitém historickém období měla vliv na směřování země...
historie a fakta
Ukázky

Stručné dějiny španělské kultury

328 Kč
262 Kč
T. G. Masaryk and the Jewish Question - 20%
Anglický překlad úspěšného titulu prvního polistopadového velvyslance v Izraeli M. Pojara je výsledkem celoživotního zájmu autora o nelehké a dlouhodobě tabuizované téma.
historie a fakta
Ukázky

T. G. Masaryk and the Jewish Question

250 Kč
200 Kč
Václav IV. - záhady a mysteria - 20%
Příběh dramatického období českých dějin a českého krále, který se ujal vlády ve velice složité době. Zemřel za dramatických okolností husitského převratu v Praze, který je českými historiky pokládán za prolog k dlouhotrvajícím husitským válkám, jež České království přivedly až na pokraj v chaosu.
historie a fakta
Ukázky

Václav IV. - záhady a mysteria

199 Kč
159 Kč
Války božích bojovníků - 20%

Vychází k 600. výročí vypuknutí husitské revoluce Před šesti sty lety začala vyházením novoměstských konšelů z okna radnice husitská revoluce. Krátce nato zemřel český král Václav IV.

historie a fakta
Ukázky

Války božích bojovníků

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 159 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 .. 16 > >>