Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - duben 2021
medicína

Červená kniha - čtenářská edice - 11%
(2x)
Čtenářská edice populární Červené knihy, která obsahuje pouze text bez grafického doprovodu, který ovšem o to víc vyniká svou profétickou silou obraznosti a jazykové barevnosti.
medicína

Červená kniha - čtenářská edice

719 Kč
639 Kč
Kojenecký pláč - 12%
Publikace se zabývá problematikou kojeneckého pláče. Cílem studie bylo zjistit, zda je vnímání kojeneckého pláče ovlivněno psychologickými charakteristikami matky.
medicína

Kojenecký pláč

130 Kč
115 Kč
Medicína mezi jedinečným a univerzálním
Publikace si klade za cíl představit jedinečný charakter medicíny jakožto disciplíny rozkročené jak ve sféře přírodních, tak humanitních věd.
medicína

Medicína mezi jedinečným a univerzálním

89 Kč
Dětský pohybový systém - 6%
Tato odborná publikace programově pokrývá především obecnou anatomii, která je vždy úvodem ke studiu speciálních kapitol a která v posledních letech prodělávala nejbouřlivější vývoj.
medicína

Dětský pohybový systém

247 Kč
232 Kč
Chvála psychoterapie - 11%
Na základě svých pětatřicetiletých zkušeností na poli psychoterapie pojal Yalom svou knihu Chvála terapie jako průvodce úspěšnou psychoterapií.
medicína

Chvála psychoterapie

314 Kč
279 Kč
Varovné signály očkování - 6%
(9x)
Profesorka Strunecká, autorka bestselleru Doba jedová, nabízí v nové knize o očkování srozumitelným a jasným způsobem vysvětlení mechanismů imunity a důsledků vakcinace.
medicína

Varovné signály očkování

237 Kč
223 Kč
Ošetřovatelství II - 11%
Učebnice ošetřovatelství s ucelenými a aktuálními informace zahrnuje všechna témata, která jsou nutná ke zvládnutí studijních požadavků daného předmětu: komunikace, etika, člověk, jeho motivace a potřeby, paliativní péče, transkulturní ošetřovatelství a výchova ke zdraví.
medicína

Ošetřovatelství II

242 Kč
215 Kč
Pavučina závislosti - 11%
Autoři sympatickým a rozhodně nikoli mentorským způsobem upozorňují na stále nedostatečné znalosti vývoje alkoholismu a jeho osudové nebezpečí při ztráte kontroly.
medicína

Pavučina závislosti

171 Kč
152 Kč
Stres a syndrom vyhoření u lékařů posudkové služby - 11%
Odborná publikace podává přehledné zpracování problematiky stresu a syndromu vyhoření.
medicína

Stres a syndrom vyhoření u lékařů posudkové služby

131 Kč
116 Kč
Psychologie osobnosti - 14%
Monografie shrnuje nejnovější poznatky o hlavních tématech psychologie osobnosti - temperamentu, rysech, inteligenci, sebepojetí, motivaci a vývoji osobnosti. Důraz je kladen na vývoj v oboru za posledních pětadvacet let.
medicína

Psychologie osobnosti

464 Kč
399 Kč
Zobrazuji 131 - 140 z 146 položek
<< < 1 .. 12 13 14 15 > >>