Nejprodávanější e-knihy - duben 2021
děti a mládež

Čteme s radostí – Čáry, máry, kůň - 20%
Podporujte přirozený rozvoj čtenářských dovedeností svých dětí. Díky komplexnímu čtenářskému systému z nakladatelství Fragment budou číst jako draci!
děti a mládež
Ukázky

Čteme s radostí – Čáry, máry, kůň

179 Kč
143 Kč
Deník malého poseroutky - 20%
(2x)

Greg Heffley není žádný béčko! Když je vám tak jedenáct, může to být fakt opruz. A nikdo to neví líp než Greg Heffley, protože se najednou ocitl na škole, kde malí poseroutkové, jako je on, naráží každý den na chodbách do kluků, kteří jsou větší, silnější a holit by se mohli dvakrát denně.

děti a mládež
Ukázky

Deník malého poseroutky

179 Kč
143 Kč
Hraničářův učeň 13 - Klan Rudé lišky - 20%
(1x)

Další příběh o hraničáři Willovi a jeho přátelích z království Araluen. Maddie úspěšně ukončila třetí rok svého hraničářského výcviku a je povolána zpět na hrad Araluen.

děti a mládež
Ukázky

Hraničářův učeň 13 - Klan Rudé lišky

259 Kč
207 Kč
Hraničářův učeň 14 - Souboj na Araluenu - 20%
(1x)
Král Duncan a princezna Kasandra jsou uvězněni v jižní věži hradu Araluenu a musejí se bránit neustálým útokům klanu Rudé lišky. Horác a hraničář Gilan jsou zatím obleženi ve staré pevnosti na severu země.
děti a mládež
Ukázky

Hraničářův učeň 14 - Souboj na Araluenu

259 Kč
207 Kč
Kaldera - 20%

Volavky bojují proti pirátům a v rukou mají osud celého císařství. Sedmý díl dobrodružné série. Stig se v Hallashomu účastní každoroční soutěže o nejlepšího bojovníka Skandie.

děti a mládež
Ukázky

Kaldera

279 Kč
223 Kč
Kamarádi ze záhrobí - 20%
Hrobové ticho? Nálada jako na funuse? Na tomhle hřbitově ani omylem! Smrtí zkrátka nic nekončí. Přátelství i nesváry jdou někdy až za hrob. Pro všechny nebojácné děti jsou tu velmi podivuhodné příběhy z útulného hřbitova v Malinově.
děti a mládež
Ukázky

Kamarádi ze záhrobí

175 Kč
140 Kč
Když - 20%
(1x)
Třetí díl ze série o židovském chlapci Felixovi čelícímu hrůzám druhé světové války a holokaustu zprostředkuje dětem tuto dobu lépe než sebedelší výklady v hodinách dějepisu.
děti a mládež
Ukázky

Když

169 Kč
135 Kč
Kočičí válečníci (6) - Nejtemnější hodina - 20%
Po tragické smrti Modré Hvězdy se vůdcem Hromového klanu stává Ohnivous - nyní Ohnivý měsíc. Záhy je donucen postavit se čelem svému osudu, když jeho nepřítel Dráp přivede celý les na pokraj hrozivé smrtící bitvy.
děti a mládež
Ukázky

Kočičí válečníci (6) - Nejtemnější hodina

179 Kč
143 Kč
Krutý princ - 20%
(3x)

Vítejte ve světě, kterému vládnou nelítostné víly! Jude bylo sedm, když jí zabili rodiče a unesli i s jejími sestrami na proradný dvůr víl. O deset let později ale netouží po ničem jiném než patřit mezi víly.

děti a mládež
Ukázky

Krutý princ

299 Kč
239 Kč
Kuba nechce číst - 20%
Humorné vyprávění o malém Kubovi je pro všechny prvňáčky, jimž škola zatím k srdci příliš nepřirostla.
děti a mládež
Ukázky

Kuba nechce číst

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 131 - 140 z 160 položek
<< < 1 .. 12 13 14 15 16 > >>