Nejprodávanější e-knihy - duben 2021
děti a mládež

Léčivé pohádky pro dětskou duši - 20%

Objevuj kouzelný svět, díky kterému získáš odvahu, sílu i radost Když otevřeš tuto knížku, objevíš říši plnou kouzel. Můžeš se vydat do čarovných skal, které se rozestoupí, když se jich dotkneš. Nebo vyšplháš po zlatém žebříku až do nebe.

děti a mládež
Ukázky

Léčivé pohádky pro dětskou duši

229 Kč
183 Kč
Měli mravenci žihadla? - 20%

Dědeček geolog, ten ale zná věci! Co to jsou kamenná slunce? Žili v Čechách a na Moravě žraloci? A kdo je to Bubo bubo? Pokud vás zajímají odpovědi na tyto a podobné otázky, začtěte se do vyprávění Vildy a Fíny o jejich výletech za záhadami živé i neživé přírody s dědečkem geologem

děti a mládež
Ukázky

Měli mravenci žihadla?

209 Kč
167 Kč
Neuvěřitelné příhody žáků Kopyta a Mňouka 3. - 20%
(1x)

Žáci Kopyto a Mňouk se vrací už potřetí!  Oblíbení žáci z Posázaví jsou znovu tady a s nimi i hromada nových dobrodružství. Rádi byste se dozvěděli, kterak si poradit s potopou nebo se lstivým hrobníkem? Kopyto a Mňouk mají řešení pro každou lapálii, a ani tentokrát na to nejsou sami.

děti a mládež
Ukázky

Neuvěřitelné příhody žáků Kopyta a Mňouka 3.

199 Kč
159 Kč
Past na korunu - 20%

Napínavé pátrání Jáchyma a Filipa z Podskalí v době první republiky. Začíná rok 1919, Jáchym a Filip z Podskalí bruslí na zamrzlé Vltavě, ale na jiné zimní radovánky čas nemají.

děti a mládež
Ukázky

Past na korunu

209 Kč
167 Kč
Podlý král - 20%
(4x)

Člověk musí být dost silný na to, aby bojoval pořád dokola. Druhý díl napínavé fantasy série. Doubek je dědicem vílího trůnu a Jude musí bratříčkovi zajistit bezpečí. Právě proto k sobě připoutala podlého prince – teď už krále – Cardana a stala se šedou eminencí tahající za nitky celé říše.

děti a mládež
Ukázky

Podlý král

279 Kč
223 Kč
Pomocníci přírody - 20%
Kniha pro děti a rodiče toužící nahlédnout do říše přírody a jejich neviditelných pomocníků. Pohádky s ekologickou tématikou a vzrušující zápletkou doprovází originální ilustrace malíře Jana Svitáka.
děti a mládež
Ukázky

Pomocníci přírody

79 Kč
63 Kč
Příběh odpadu - 20%

Vysvětlete malým průzkumníkům, jak přírodu nazahltit odpadem Honzík rád navštěvuje babičku a dědečka, kteří ho vlídně provázejí při cestách za poznáním zajímavostí v okolí. Tentokrát se Honzík spolu s kamarádem Tondou snaží zjistit, kde se bere tolik odpadu a zda je možné ho znovu účelně využít.

děti a mládež
Ukázky

Příběh odpadu

109 Kč
87 Kč
Pytlík a flaška - 20%
Pytlík a Flaška se potkají na dětské oslavě. Padnou si do oka, ale krutý osud je náhle rozdělí. Následující dobrdružství Pytlíka i dlouhé putování Flašky mohou čtenáři sledovat prostřednictvím výjimečného formátu oboustranné knížky.
děti a mládež
Ukázky

Pytlík a flaška

189 Kč
151 Kč
Zábavná matematika a logika pro bystré děti - 20%

Rozvíjejte matematicko-logické nadání svých dětí! Podpořte matematické nadání svých dětí! Publikace je zaměřená na rozvoj matematicko-logické stránky intelektu. Bude skvělá pro děti, které hledají mezi informacemi souvislosti, logiku a smysl.

děti a mládež
Ukázky

Zábavná matematika a logika pro bystré děti

129 Kč
103 Kč
Měli dinosauři blechy? - 20%
(1x)

Odhalte tajemství, co se skrývá uvnitř Země!  Kniha nenásilnou formou seznamuje mladé čtenáře se základními geologickými pojmy, je pro děti ve věku 8 až 13 let. Začtěte se do vyprávění Vildy a Fíny o jejich výletech s dědečkem geologem za záhadnými kameny, zkamenělinami a zajímavými místy po českých zemích. Dozvíte se například to, kde u nás můžeme nalézt propasti, kde leží nejbližší kráter a co všechno se dá objevit pod zemí. Můžete pomoci Vildovi s jeho zápisy v deníku. Věrně doprovázet vás bude také Čert a Andělka.

děti a mládež
Ukázky

Měli dinosauři blechy?

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 141 - 150 z 160 položek
<< < 1 .. 13 14 15 16 > >>