Nejprodávanější e-knihy - duben 2021
hudba

(Ne)pošli to dál - 20%
Radek Banga alias Gipsy působí na české hiphopové scéně už od třinácti let. Od té doby vydal mnoho úspěšných nahrávek, získal řadu ocenění a vystupoval po celém světě. Kudy vedla jeho trnitá cesta ze zatuchlého žižkovského bytu až na proslulý festival v Glastonbury?
hudba
Ukázky

(Ne)pošli to dál

249 Kč
199 Kč
Dylan se dal na elektriku! - 20%
(1x)
Jeden z předních hudebních kritiků světa přináší svěží pohled na den, kdy se Dylan „dal na elektriku“ na Newportském Folkovém Festivalu.
hudba
Ukázky

Dylan se dal na elektriku!

239 Kč
191 Kč
Život - 20%
(1x)
Kytarista, vokalista, autor písní a spoluzakladatel Rolling Stones vypráví o tom, jak se učil hrát na kytaru a jak dával s Mickem Jaggerem a Brianem Jonesem dohromady kapelu.Hovoří o počátcích slávy Rolling Stones i proslulých zatýkáních kvůli drogám. A činí tak bez příkras, beze strachu a upřímně.
hudba
Ukázky

Život

419 Kč
335 Kč
Adele - 20%
„Holka odvedle“, která dobyla svět….
Životní příběh britské zpěvačky Adele. Kniha mapuje životní osudy Adele až do listopadu 2015, kdy jí vyšlo nejnovější CD Adele 25.
hudba
Ukázky

Adele

127 Kč
102 Kč
Depeche Mode - 20%
Jak už název knihy napovídá, jde o monumentál-ní práci přibližující pomocí více než 300 fotografií a zasvěceného komentáře kariéru skupiny Depeche Mode.
hudba
Ukázky

Depeche Mode

499 Kč
399 Kč
Kryl - 20%
Třetí, rozšířené vydání knihy, která připomíná Kryla jako písničkáře a básníka, sběrnou metodou materiálů odhaluje mýty, omyly a scestná tvrzení, která jsou s ním stále spojována.
hudba
Ukázky

Kryl

75 Kč
60 Kč