Nejprodávanější tituly - duben 2021
dobrodružství

Kdysi - 11%
(4x)
Píběh o Felixovi, židovském chlapci, který se ocitl uprostřed hrůz nacistického honu na Židy na území okupovaného Polska. Napsal ho Morris Gleitzman, který patří vedle Markuse Zusaka k nejčastěji překládaným a nejvíce oceňovaným australským autorům.
dobrodružství
Ukázky

Kdysi

178 Kč
158 Kč
Vesmírný kapitán 1 - Na opačný konec galaxie - 58%
Harryho Greena unesou v den jeho čtrnáctých narozenin mimozemšťané, a když se vzbudí na jejich kosmické lodi, zjistí, že všichni mimozemšťané jsou fuč.
dobrodružství
Ukázky

Vesmírný kapitán 1 - Na opačný konec galaxie

238 Kč
99 Kč
Leonardo da Vinci - 11%
Ve Florencii kvete umění, ale také tu zuří boj o moc mezi rodem Medicejských a Pazziů. Bára se do něj zaplete úplně nevědomky - tajný vzkaz určený jednomu z Medicejských se totiž omylem ocitne právě u ní.
dobrodružství

Leonardo da Vinci

224 Kč
199 Kč
Doktor Proktor a prdicí prášek - 11%
(2x)
Knihy Joa Nesboho nejsou jen pro dospělé, ale i pro děti! První dobrodružství s doktorem Proktorem právě začíná – originální příběh plný humoru, fantazie, slovních hříček a ztřeštěných situací tentokrát ve zvukové podobě .
dobrodružství

Doktor Proktor a prdicí prášek

241 Kč
214 Kč
Hraničářův učeň - Kniha čtvrtá - Nositelé dubového listu - 11%
(1x)
Blíží se jaro a Will s Evanlyn mohou konečně prchnout ze Skandie. Evanlyn je však unesena temudžajskými jezdci, příslušníky početného národa, který obývá rozlehlé stepi na východ od Skandie.
dobrodružství

Hraničářův učeň - Kniha čtvrtá - Nositelé dubového listu

314 Kč
279 Kč
Hraničářův učeň - Kniha pátá - Výkupné za Eraka - 11%
(1x)
Skandijský oberjarl Erak podnikne nájezd na pobřeží pouštní země Aridy, přitom je však prozrazen, zajat a uvězněn. Jeho zástupce Svengal se proto vypraví do Araluenu a požádá o pomoc.
dobrodružství

Hraničářův učeň - Kniha pátá - Výkupné za Eraka

359 Kč
319 Kč
Temný pán 2 - Zloduch v nesnázích - 6%
U devíti pekel! Temný pán, největší ničitel a nejvyšší vládce Temnokraje, který je momentálně nucen přebývat v těle ubožáckého pozemského kluka, musí čelit dalším nesnázím.
dobrodružství
Ukázky

Temný pán 2 - Zloduch v nesnázích

253 Kč
238 Kč
Vynález zkázy - 11%
Podivuhodné cesty vynálezce Thomase Rocha, inženýra Simona Harta, hraběte Artigase a dalších, v napínavém příběhu dle Verneova románu Vynález zkázy.
dobrodružství

Vynález zkázy

252 Kč
224 Kč
Obléhání Macindawu - 11%
(1x)
Kde najde Will v rozvráceném severním lénu bojovníky, které potřebuje, aby dobyl zpět hrad ovládaný sirem Kerenem a jeho tlupou zločinců a osvobodil Alyss ze zajetí?
dobrodružství

Obléhání Macindawu

296 Kč
263 Kč
Terezínské ghetto - 11%
Historička Veronika Válková ve svých knihách přenáší čtenáře do skutečné, reálné historie, kde spolu s Bárou zažívají napínavé chvilky, zároveň se toho ale také hodně dozvědí.
dobrodružství

Terezínské ghetto

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 191 - 200 z 206 položek
<< < 1 .. 18 19 20 21 > >>