Nejprodávanější Kniha - duben 2021
zdraví a životní styl

Byliny na srdce, cévy, krev - 11%
Kniha je šestou z ucelené řady monotematických knih o domácím léčení bylinkami - tentokrát jde o bylinky na srdce, cévy a krev. V knize je uvedeno léčení především bylinkami našimi, českými, takovými, co rostou všude kolem nás.
zdraví a životní styl

Byliny na srdce, cévy, krev

144 Kč
128 Kč
Pavučina závislosti - 11%
Autoři sympatickým a rozhodně nikoli mentorským způsobem upozorňují na stále nedostatečné znalosti vývoje alkoholismu a jeho osudové nebezpečí při ztráte kontroly.
zdraví a životní styl

Pavučina závislosti

171 Kč
152 Kč
Růže pro Plúta - 11%
Kniha Růže pro Plúta je o proměně. O té, která se vkrádá do našeho vědomí a mění je, o té, kterou sdílíme s přáteli a se všemi lidmi, s nimiž se setkáváme a kterých je stále víc.
zdraví a životní styl

Růže pro Plúta

284 Kč
252 Kč
Rychlé meditace pro zklidnění těla a mysli - 14%
(1x)
V knize najdete mnoho rychlých meditativních cvičení, od půlminutových až po pětiminutové, které vám pomohou významně omezit pocit stresu, zlepšit vaše zdraví a získat více energie. Tato meditativní cvičení jsou snadno naučitelná a velmi efektivní.
zdraví a životní styl

Rychlé meditace pro zklidnění těla a mysli

241 Kč
207 Kč
Kraniosakrální biodynamika - 11%
Kniha srozumitelně zpřístupňuje poměrně složitý obor kraniosakrální terapie a zaměřuje se především na jeho duchovní rozměr a na práci s dynamickými silami a energiemi v těle.
zdraví a životní styl

Kraniosakrální biodynamika

356 Kč
316 Kč
Medicína indiánských šamanů - 11%
Kniha shromažďuje techniky zastupující původní americké kultury z celé Ameriky, které učí vnitřní dynamice opravdových vztahů a aplikují ji na cestu léčení.
zdraví a životní styl

Medicína indiánských šamanů

241 Kč
214 Kč
Technika masáže v rehabilitaci - 14%
Klasická masáž patří k nejstarším léčebným prostředkům a je pevnou součástí moderní fyzioterapie. V knize najdete všechny potřebné informace. Dvojbarevná učebnice je doplněná 208 obrázky, mnoha přehlednými tabulkami a slovníčkem.
zdraví a životní styl

Technika masáže v rehabilitaci

492 Kč
423 Kč
Velká kniha Feng-Šuej o zdraví - 11%
Autoři této knihy, oba zkušení poradci a praktici Feng-suej, ukazují, jak se dají neviditelné energie Feng-šuej jednoduše najít a změřit.
zdraví a životní styl

Velká kniha Feng-Šuej o zdraví

268 Kč
238 Kč
Fascie. Anatomie, poruchy a ošetření - 11%
Fascie jsou kontinuální pojivovou tkání. Kniha je základním studijním materiálem pro fyzioterapeuty a maséry a nové informace zde jistě najdou i mnozí lékaři.
zdraví a životní styl

Fascie. Anatomie, poruchy a ošetření

432 Kč
384 Kč
To nejlepší z čínské medicíny - 11%
Čínská medicína má tradici starou několik tisíc let - vyznačuje se dlouhodobějšími zkušenostmi než západdní medicína."Univerzální zákon jin a jang" "pět fází proměn" a koncept "čchi"probouzejí i na Západě zájem..
zdraví a životní styl

To nejlepší z čínské medicíny

259 Kč
230 Kč
Zobrazuji 231 - 240 z 257 položek
<< < 1 .. 22 23 24 25 26 > >>