Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - duben 2021
pohádky a legendy

O princeznách a vílách
Věřili byste, že i princezna může ztratit úsměv? Nebo že krásné Šeherezádě neměl kdo upéct palačinky? Už vám někdo vyprávěl o dárečku, který dostala malá víla od své sudičky? Nebo jak se koze Róze podařilo vzít si krále?
pohádky a legendy

O princeznách a vílách

89 Kč
Pohádky pro malé Buddhy - 6%
(1x)
Pro velký úspěch bestselleru Buddhovy pohádky na dobrou noc vám v této knížce přinášíme dalších dvacet pohádek, které také údajně vycházejí z vyprávění samotného Buddhy.
pohádky a legendy
Ukázky

Pohádky pro malé Buddhy

280 Kč
263 Kč
Srdce pohádek - 11%
Dvacet nejkrásnějších českých pohádek, které mají kořeny v lidové slovesnosti a které by měli znát nejen ti nejmenší. Za všechny jmenujme např. Červenou Karkulku, Perníkovou chaloupku, Popelku, O hloupém Honzovi, Ptáka Ohniváka a další...
pohádky a legendy

Srdce pohádek

116 Kč
103 Kč
Velký případ školního detektiva - 11%
Stejně jako ve dvou předchozích úspěšných titulech Školní strašidlo a Školní detektiv přináší autorka Zuzana Pospíšilová další dobrodružství Radílka, školního strašidla a školního detektiva.
pohádky a legendy

Velký případ školního detektiva

179 Kč
159 Kč
Alšovy pohádky - 12%
(1x)
Šest pohádek ilustrovaných Mikolášem Alšem - Zvířátka a Petrovští, Tátoš, Lidojed, Chrabrý Jan, Hastrman a O statečném koníkovi. Původní texty Karla Jaromíra Erbena, Boženy Němcové, Václava Říhy a bratří Grimmů upravila Jana Semelková.
pohádky a legendy

Alšovy pohádky

104 Kč
92 Kč
Andělské pohádky na dobrou noc - 6%
(1x)
Tajuplné a působivé příběhy spolu s postavami a prostředím, v němž se odehrávají, bezesporu podnítí představivost každého dítěte.
pohádky a legendy
Ukázky

Andělské pohádky na dobrou noc

220 Kč
207 Kč
Devatero pohádek
Devatero pohádek a ještě jedna od Josefa Čapka jako přívažek (poprvé vyšlo roku 1931) patří mezi nejoblíbenější klasické české pohádkové knihy. Pohádky o psech, kočkách, ptácích, vodnících, pošťácích, doktorech, loupežnících, tulácích i policistech.
pohádky a legendy

Devatero pohádek

183 Kč
O pejskovi a kočičce - Jak psali psaní - 11%

Milé děti, jistě dobře víte, jak Vás máme oba rádi, a proto Vám dneska píšeme ani ne tak dlouhatánské jako důležité psaní. My si totiž myslíme, že nás, pejska a kočičku, od pana spisovatele Josefa Čapka, taky máte tuze rády, a tak Vám tedy píšeme.

pohádky a legendy

O pejskovi a kočičce - Jak psali psaní

161 Kč
143 Kč
Princ & Princ - 11%
(3x)
Vydání nizozemské pohádky s tématikou lásky dvou lidí stejného pohlaví, určenou pro děti už od 3-4 let, je u nás v zásadě přelomové.
pohádky a legendy

Princ & Princ

178 Kč
158 Kč
Šmoulinka
Komiksový příběh Šmoulinka se stal v rámci vydávání kreslených příběhů o šmoulech bezmála legendou.
pohádky a legendy

Šmoulinka

71 Kč
Zobrazuji 271 - 280 z 296 položek
<< < 1 .. 26 27 28 29 30 > >>