Nejprodávanější tituly - duben 2021
romantika

Máma pro Veroniku
(1x)
Marie, sestra v nemocnici, žije v manželství, ve kterém je víc zla a smutku než hezkých chvil. Navzdory tomu však se svým mužem Petrem zůstává: nechce zradit své dívčí sny... a hlavně touží naplnit ten nejpodstatnější - mít dítě.
romantika

Máma pro Veroniku

296 Kč
Ostrov lží
(1x)
Křehká a okouzlující Nataly jednoho dne dostane šanci splnit si své sny a žít v luxusu na soukromém ostrově, pokud bude souhlasit se sňatkem s bývalým, ne příliš pohledným kamarádem.
romantika
Ukázky

Ostrov lží

89 Kč
Boj o Manuelův život - 30%
Malé tělo leželo krvácející a podivně zkroucené na asfaltové silnici. Zvědavci stáli kolem zraněného dítěte a doktoru Frankovi se podařilo s námahou prodrat davem lidí. A pak poznal chlapce! „Manueli…“ Hlas lékaře z Polesí zněl rozrušeně.
romantika
Ukázky

Boj o Manuelův život

30 Kč
21 Kč
Božský hráč

Známe už Božského bastarda. Poznali jsme Božského cizince. A teď nadešel ten pravý čas poznat Willa, Božského hráče.

romantika
Ukázky

Božský hráč

358 Kč
Co lékař slíbit nemůže - 30%
Kristýna Hornungová je přešťastná. Konečně se jí naplňuje životní sen a může se věnovat péči o nemocné lidi. S elánem začíná praktický výcvik zdravotní sestry a už zakrátko si získá srdce pacientů i lékařů Waldnerovy kliniky.
romantika
Ukázky

Co lékař slíbit nemůže

30 Kč
21 Kč
Co vyprávěl cizinec - 30%
Princezna Valerie se nemohla dočkat vyvrcholení dnešního večera. Už za chvíli bude vyhlášeno její zasnoubení s hrabětem Erikem, už za okamžik všichni přítomní uvidí, jak jí navléká zlatý prsten…
romantika
Ukázky

Co vyprávěl cizinec

30 Kč
21 Kč
Doktor Frank v nesnázích - 30%
Richard se procházel po rozlehlém okolí vily jižně od Mnichova a rozhlížel se. Cítil se zvláštně, měl smíšené pocity. Na jedné straně se cítil cize, na druhé straně jako by znovu poznával to, co už kdysi viděl.
romantika
Ukázky

Doktor Frank v nesnázích

30 Kč
21 Kč
Láska proti lži - 30%
Sabina Stegmannová – okouzlující mladá žena, která se domnívá, že našla v atraktivním Tomášovi životní lásku. Ale pak ze dne na den pozná, že jeho sliby a vášnivé něžnosti byly jen zdáním…
romantika
Ukázky

Láska proti lži

30 Kč
21 Kč
Lež o zlatém prstenu - 30%
Princ Felix von Merlin stál před důstojnou budovou Mozartea v Salcburku. Tady, na Vysoké škole múzických a výtvarných umění, se seznámí s tajemstvím hudby, která pro něj znamená tak moc.
romantika
Ukázky

Lež o zlatém prstenu

30 Kč
21 Kč
Marnivá sezona
Dávno neplatí, že na prahu padesátky má mít žena ambice už se jen v klidu dožít důchodu, hlídat výprodeje v supermarketech a starat se o vnoučata. A i kdyby ano, určitě se tím neřídí Hilda, hlavní hrdinka knihy Marnivá sezona.
romantika

Marnivá sezona

179 Kč
Zobrazuji 351 - 360 z 387 položek
<< < 1 .. 34 35 36 37 38 39 > >>