Nejprodávanější Kniha - duben 2021
přírodní vědy

Můj první herbář - 11%
Můj první herbář je neobvyklá kniha plná zajímavostí, krásných ilustrací a… také prázdných stránek, na které nalepíte vlastnoručně usušené exempláře. Kniha vám poradí, v jakém ročním období jednotlivé druhy rostlin hledat či jak je nejlépe usušit.
přírodní vědy

Můj první herbář

224 Kč
199 Kč
Divoká symfonie - 10%
(3x)
Dan Brown si odskočil od dobrodružství profesora Langdona a vydává svou první dětskou knížku! Divoká symfonie představuje mimořádně zábavný čtenářský zážitek nejen pro děti, ale i pro jejich rodiče.
přírodní vědy
Ukázky

Divoká symfonie

354 Kč
318 Kč
Láska a matematika - 11%
(1x)
Kniha Láska a matematika je óda na moderní matematický výzkum. Autor čtenáře provází jeho zákulisím a ukazuje, jakým způsobem se matematická realita vynořuje před očima matematiků.
přírodní vědy

Láska a matematika

359 Kč
319 Kč
Stromy, listy, květy a semena - 11%
Tato překrásně ilustrovaná encyklopedie vezme děti i zvídavé dospělé čtenáře na vzrušující výpravu do říše rostlin.
přírodní vědy

Stromy, listy, květy a semena

449 Kč
399 Kč
Gödel, Escher, Bach - 6%
(9x)
Hlavním cílem této mimořádné knihy na pomezí metamatematiky, informatiky, filozofie a kognitivní psychologie je zkoumání, co jsou a odkud se berou základní atributy člověka - vědomí a inteligence.
přírodní vědy
Ukázky

Gödel, Escher, Bach

848 Kč
798 Kč
Radost z pozorování ptáků - 11%
(1x)
Na obloze nad našimi městy a vesnicemi, v parcích a na hřbitovech, všude jsou ptáci!
přírodní vědy

Radost z pozorování ptáků

314 Kč
279 Kč
Tajemná řeč stromů - 11%
Jaká tajemství nám mohou stromy prozradit? Kromě dřeva a uhlí, latexu a barviv pro oděvní průmysl, plodů pro potravu nebo místa k odpočinku – stromy poskytují světu nejdůležitější a životně důležitý prvek: kyslík.
přírodní vědy

Tajemná řeč stromů

269 Kč
239 Kč
Kyslík - 11%
(2x)
Kyslík je symbolem života. Má ovšem i druhou, mnohem temnější tvář. Vedle oživujícího elixíru se totiž stává i jedem, s nímž musí každý živý organismus bojovat nejrůznějšími prostředky, od antioxidantů až po důmyslné fyziologické adaptace.
přírodní vědy

Kyslík

449 Kč
399 Kč
Realita není, čím se zdá - 11%
(1x)
Jedním z největších problémů moderní teoretické fyziky je kvantování gravitace, které se snaží propojit tři pilíře moderní fyziky: obecnou relativitu, kvantovou teorii a statistickou fyziku.
přírodní vědy

Realita není, čím se zdá

313 Kč
278 Kč
Ptáci našich zahrad - 11%
S touto přehlednou knihou, plnou výstižných fotografií, snadno dokážete poznat a určit ptáky, kteří se pohybují v zahradě. Autorka zvolila neobvyklou metodu a rozdělila hlavní zahradní ptáky do tří kategorií podle velikosti.
přírodní vědy

Ptáci našich zahrad

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 243 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 25 > >>