Nejprodávanější Kniha - duben 2021
romány

Osudný okamžik

Každý má svůj názor. A každý má tajemství. Spustila jsem ho z očí jen na pouhou vteřinu. Stačila jedna malá chyba…

romány

Osudný okamžik

341 Kč
Jako hvězdy v temné noci
(2x)
Alice Wrightová doufala, že sňatkem s pohledným Američanem Bennettem Van Clevem unikne sešněrovanému životu v Anglii.
romány

Jako hvězdy v temné noci

359 Kč
Černá kronika lásky
Baladický román o prvním velkém vzplanutí studenta Witoldu k dívce Alině, román o dospívání, o lásce, jež se brání nepochopení i zevšednění a její děj se odehrává bezprostředně před vypuknutím druhé světové války.
romány

Černá kronika lásky

242 Kč
Mrtví milovat nemohou
„Říká se, že když se daří oslům příliš dobře, jdou se klouzat. O tom něco vím. S mým mužem jsme se jednoho dne ocitli na kluzišti stejně jako ti osli,“ tvrdí v úvodu Heda Záborská, vypravěčka příběhu.
romány

Mrtví milovat nemohou

89 Kč
V pasti Araba
Sára se dostala do zajetí šejka Abdullaha. Stane se jeho otrokyní – až do dne, kdy se v domě objeví muž, který si ji chce vzít za manželku. Pod nátlakem se za něj nakonec provdá.
romány

V pasti Araba

269 Kč
Cesty rytířů
(2x)
Zjevný boj v Království českém roku 1318 zdánlivě ustal. Zčásti v důsledku všeobecné únavy a zčásti v důsledku dohod uzavřených mezi králem a odbojnou šlechtou. O to víc se však rozhořel boj v zákulisí.
romány

Cesty rytířů

305 Kč
Kronika Pickwickova klubu
Slavný a nezapomenutelný humoristický román z pera jednoho z největších anglických romanopisců všech dob.
romány

Kronika Pickwickova klubu

404 Kč
Lady Clementine
(2x)
Píše se září roku 1908 a Clementine Hozierová se vdává za mladého, geniálního politika s progresivními názory: Winstona Churchilla. Nejde však o tradiční spojení, neboť Clementine stojí svému muži po boku nejen v manželství, ale i v politice.
romány

Lady Clementine

359 Kč
Válka s mloky
Karel Čapek svůj světově proslulý román Válka s mloky napsal v roce 1935. Díky své schopnosti citlivě reagovat na dění ve společnosti a ve světě, si zřetelně uvědomoval nebezpečí nastupujícího fašismu a jeho destruktivní ideologie.
romány

Válka s mloky

225 Kč
Anežka
(6x)
Čtenáři se v románu Viktorie Hanišové skýtá až bolestně obyčejný pohled do od samého počátku narušeného vztahu matky a dcery, pochroumaného maloměšťáckou ustaraností jedné a nemožností vymanit se z klece stereotypů druhé.
romány
Ukázky

Anežka

314 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 150 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 15 > >>