Nejprodávanější e-knihy - duben 2021
kuchařky

Upečeno s láskou
(1x)
Pekařina je staré voňavé řemeslo, které dnes s radostí opět objevujeme. Ponořte se do světa domácího pečení a s ním spojených tradic.
kuchařky
Ukázky

Upečeno s láskou

279 Kč
Bezlepkové laskominy 2
Ve druhém dílu kuchařky Bezlepkové laskominy najdete desítky receptů na tradiční koláče a bábovky, ale i veganské raw dezerty nebo proteinové buchty.
kuchařky
Ukázky

Bezlepkové laskominy 2

82 Kč
(ne)Sladkosti
Kniha receptů je především určena všem, kteří trpí hyperurikémií (zvýšenou koncentrací kyseliny močové v krvi). Ta bohužel způsobuje bolest některých kloubů, může zapříčinit jejich deformaci a dochází také k tvorbě ledvinových kamenů.
kuchařky
Ukázky

(ne)Sladkosti

69 Kč
Bezlepkové laskominy
Musíte ze zdravotních důvodů držet bezlepkovou dietu, ale rádi mlsáte? Nebo jen chcete z jídelníčku vypustit lepek a ochutnat bezlepkové moučníky? V kuchařce najdete desítky receptů na jednoduché, zdravé, bezlepkové, ale chuťově úžasné dezerty.
kuchařky
Ukázky

Bezlepkové laskominy

82 Kč
Unmunův koláč
Zenová kuchařka Unmunův koláč je sestavena nejen z receptů členů sanghy z celého světa, ale také z článků o zdravé stravě a stolování.
kuchařky
Ukázky

Unmunův koláč

120 Kč
Domácí kváskové pečení
(1x)
Naučte se péct domácí kváskový chleba, Chleban s An! Pokud máte chuť vrátit se ke kořenům, udělat si radost a vyrobit si doma něco opravdového, voňavého a lahodně dobrého, jste tady správně.
kuchařky
Ukázky

Domácí kváskové pečení

129 Kč
Hravě, zdravě, bezlepkově
rpíte alergií na lepek? Máte zdravotní problémy, které vás omezují ve výběru jídel? Nebuďte smutní. Autorka této kuchařky vám ukáže, že nemusíte jídelní omezení považovat za tragédii, nýbrž za možnost a výzvu změnit svůj celkový životní styl.
kuchařky
Ukázky

Hravě, zdravě, bezlepkově

169 Kč
Jak se vařívalo kdysi a jak dnes
Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl?
kuchařky
Ukázky

Jak se vařívalo kdysi a jak dnes

69 Kč
Jak se vařívalo kdysi a jak dnes
Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl?
kuchařky
Ukázky

Jak se vařívalo kdysi a jak dnes

69 Kč
Jak se vařívalo kdysi a jak dnes
Jaroslav Vašák (nar. 1947) přináší první díl z celkem pětidílného seriálu kulinářských zajímavostí. Kniha je určena jak pro nejširší veřejnost, tak i pro milovníky gastronomické historie dávné i nedávné.
kuchařky
Ukázky

Jak se vařívalo kdysi a jak dnes

69 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 38 položek
<< < 1 2 3 4 > >>