Nejprodávanější Kniha - duben 2021
kuchařky

Domácí jogurt, tvaroh a sýr - 11%
Vyrobit sýr dokáže každý!
Udělat si domácí mléčné výrobky? Není nic snadnějšího! Autorka této knížky má také jenom „docela normální“ kuchyň.
kuchařky

Domácí jogurt, tvaroh a sýr

269 Kč
239 Kč
Krkonošská kuchařka - 11%
Autorka shromáždila recepty od krkonošských hospodyněk, které nazývá kouzelnicemi, jelikož ze základních potravin jako jsou brambory, mouka, zelí, mléko, vejce, houby, jablka apod. dokázaly zasytit celou rodinu včetně čeledínů.
kuchařky

Krkonošská kuchařka

432 Kč
384 Kč
Kváskové pečení - 11%
V posledních letech prožívá kváskové pečení znovuzrození a my objevujeme výraznější chuť kváskového chleba a pečiva. Kniha je zásadním průvodcem pro všechny, kdo chtějí zlepšit své pekařské umění, pokud jde o kváskový chléb všeho druhu.
kuchařky

Kváskové pečení

359 Kč
319 Kč
Večeře u Florentýny - 11%
(3x)
155 rychlých a snadných receptů pro všechny, kdo ještě nevečeřeli
kuchařky

Večeře u Florentýny

494 Kč
439 Kč
Bike & Cook - 11%
(1x)
Úžasná kuchařka pro všechny, kteří si jízdu na kole zamilovali, i pro ty, kteří s tímto sportem teprve začínají. Najdete zde jednoduché recepty na výživné a zdravé pokrmy, které vám dodají energii a rychlost, aniž byste přitom nabrali kilogramy navíc
kuchařky

Bike & Cook

403 Kč
358 Kč
Oheň a dým - 11%
Originální kuchař Michal Hugo Hromas připravuje všechna jídla na ohni, ať už na roštu, v kotlíku či tažínu nebo jinými technikami.
kuchařky

Oheň a dým

449 Kč
399 Kč
Hubneme jídlem - 11%
(1x)
Po dvou bestsellerech (Nebojte se jíst - a hubnout! a Recept(y) na zhubnutí) přichází autorka s třetí kuchařkou na téma, jak se bez hladovění a nezdravých diet „projíst“ k vysněné postavě dostatečným množstvím pestré a vyvážené stravy.
kuchařky
Ukázky

Hubneme jídlem

179 Kč
159 Kč
Řecká kuchyně - 11%
Třetí vydání úspěšné knihy Marthy Elefteriadu nás přenese do stínu olivovníků, kde v dáli šumí moře a my si můžeme vychutnat dary středomořské kuchyně, s orosenou sklenkou vína či skleničkou Metaxy.
kuchařky

Řecká kuchyně

359 Kč
319 Kč
Pivař a blondýna - 11%
(1x)
Povídání o pivních světech a o mnoha věcech ze života, které s pivem souvisejí. Pro pivní nadšence i laiky, mladé i starce, pro holky i kluky, pro abstinenty, odmítače, ochutnávače i alkoholiky.
kuchařky

Pivař a blondýna

260 Kč
231 Kč
Culinaria Itálie - 11%
Třetí upravené vydání úspěšného kulinářského průvodce po Itálii. Autorka prochází jednotlivé italské oblasti a seznamuje čtenáře s jejich krajovými specialitami včetně místních vín.
kuchařky

Culinaria Itálie

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 209 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 21 > >>