Nejprodávanější tituly - duben 2021
zdraví a výchova dětí

Cesta ke šťastnému dětství - 11%
(1x)
Knížka věhlasné francouzské pediatričky Catherine Gueguenové, která se ve Francii stala ihned po vydání bestsellerem, je ojedinělá – objasňuje přímou souvislost mezi prostředím, ve kterém dítě vyrůstá, a zráním celé jeho osobnosti a především mozku.
zdraví a výchova dětí

Cesta ke šťastnému dětství

268 Kč
238 Kč
Sociální pedagogika - 20%
Kniha se zaměřuje zejména na oblasti, jako je vliv prostředí a výchovy, sleduje dále rozmanitost výchovných vlivů jednotlivých sociálních prostředí a koncentruje se na některé činnosti, v nichž se realizuje sociálně pedagogická praxe.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Sociální pedagogika

254 Kč
203 Kč
Desatero pro kluky - Jak na pubertu, holky i sex - 11%
Desatero pro kluky – jak na pubertu, holky i sex. Tentokrát ve formě blízké komiksům s mnoha návodnými obrázky, protože vás, milí mladí pánové, nechceme trápit přílišným čtením.
zdraví a výchova dětí

Desatero pro kluky - Jak na pubertu, holky i sex

391 Kč
347 Kč
10 věcí, které by vaše dítě s autismem chtělo, abyste věděli - 11%
Témata se týkají komunikace, sociální zdatnosti a klíčové úlohy, kterou při výchově dítěte s autismem ke smysluplnému, soběstačnému a produktivnímu životu zastávají dospělí. Autorka také zpracovává téma přechodu dítěte s autismem do dospělosti.
zdraví a výchova dětí

10 věcí, které by vaše dítě s autismem chtělo, abyste věděli

251 Kč
223 Kč
Muzikopohádky - 11%
Kniha v sobě snoubí pohádky, písničky, muzikoterapeutické a hudebně vzdělávací hry a postupy výroby hudebních nástrojů. Ke každé pohádce náleží písnička odkazující k tématu pohádky, stejně tak hry i ruční výroba nástrojů jsou laděné v duchu pohádky.
zdraví a výchova dětí

Muzikopohádky

179 Kč
159 Kč
Černý Petr Karty Frozen II - 11%
Kdo umí hrát karty s ledovým klidem, má dobře našlápnuto k vítězství. Naučte to své děti pomocí obrázkové karetní hry Černý Petr s motivy filmového ledového království.
zdraví a výchova dětí

Černý Petr Karty Frozen II

53 Kč
47 Kč
Rok stromů - 11%
Kniha je dělena do deseti celků podle deseti školních měsíců a podle deseti stromů. Jednotlivé stromy jsou v knize rozpracovány do témat tak, aby vždy naplnily všechny oblasti RVP.
zdraví a výchova dětí

Rok stromů

179 Kč
159 Kč
Leporelo pro děti ve věku 6-12 měsíců - 11%
V knížkách pro děti tohoto věku je na stránce zobrazen jen jeden předmět. Vhodná jsou zvířata, ale i věci běžné potřeby. Dospělý pomáhá dítěti pochopit význam slov, rozvíjí jeho mluvní návyky.
zdraví a výchova dětí

Leporelo pro děti ve věku 6-12 měsíců

125 Kč
111 Kč
Omalovánky Lali cvičí jógu - 12%
Omalovánky s vybranými obrázky a básničkami z knížky Lali cvičí jógu, ve kterých si mohou děti nejen domalovat svůj barevný svět kolem holčičky Lali a jejích zvířecích kamarádů.
zdraví a výchova dětí

Omalovánky Lali cvičí jógu

41 Kč
36 Kč
Speciální pedagogika - 11%
Snaha léčit choroby a napravovat vady či poruchy je stejně stará jako nemoci a postižení. Ovšem i tam, kde léčba není možná, lze usilovat o kvalitní výchovu, vzdělávání, osobnostní rozvoj a začlenění handicapovaného člověka do společnosti.
zdraví a výchova dětí

Speciální pedagogika

260 Kč
231 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 406 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 41 > >>