Nejprodávanější tituly - duben 2021
ekonomie

Obecná teorie zaměstnanosti, úroku a peněz - 11%
(1x)
Obecná teorie zaměstnanosti, úroku a peněz je klíčové dílo světové ekonomie, které významně ovlivnilo chod celého 20. století.
ekonomie

Obecná teorie zaměstnanosti, úroku a peněz

495 Kč
440 Kč
Stát se investorem - 11%
Většina z nás na akciových trzích neinvestuje: vnímáme tuto aktivitu zkresleně, s obavami a předsudky.
ekonomie

Stát se investorem

404 Kč
359 Kč
Svoboda volby - 11%
(2x)
Laureát Nobelovy ceny za ekonomii Milton Friedman ve spolupráci se svou ženou sepsal široké veřejnosti přístupné dílo o vztahu ekonomie a svobody.
ekonomie

Svoboda volby

350 Kč
311 Kč
Marketing na Facebooku a Instagramu - 20%

Efektivní reklama na sociálních sítích krok za krokem Facebook a Instagram umožňuje i těm nejmenším firmám oslovit potenciální zákazníky. Tato kniha je prakticky orientovaným průvodcem, zaměřeným na celkový proces online komunikace, od založení firemních účtů, až po nastavení dynamických reklam a jejich optimalizaci.

ekonomie
Ukázky

Marketing na Facebooku a Instagramu

249 Kč
199 Kč
Nové trendy v leadershipu - 20%
Cílem knihy je představit základní přístupy v leadershipu a v šesti studiích vybraných konceptů poukázat na specifika leadershipu uplatňovaného v českých podmínkách a představit trendy leadershipu, které jsou aktuální v globálních podmínkách. Leadership je v současnosti vymezován jako proces ovlivňování druhých za účelem dosažení společných cílů.
ekonomie
Ukázky

Nové trendy v leadershipu

249 Kč
199 Kč
Základy úspěšného podnikání - 11%
V této knize najdete stručně, jasně a srozumitelně všechno, co je k začátku úspěšného malého a středního podnikání dobré vědět.
ekonomie

Základy úspěšného podnikání

359 Kč
319 Kč
Investice - Nová strategie - 11%
Publikace stručně a přístupně shrnuje více než 25 let autorových zkušeností na kapitálových trzích. Srozumitelnosti pomáhá bohatá grafická příloha. Nevyžaduje žádné zvláštní znalosti matematiky, makroekonomie nebo účetnictví.
ekonomie

Investice - Nová strategie

296 Kč
263 Kč
Monetární ekonomie v období krize a konvergence - 11%
Monografie významných českých autorů pokrývá stěžejní otázky vnější rovnováhy v malé otevřené ekonomice, dynamiku měnových kursů v krátkém a dlouhém období a hlavní vývojové fáze měnové politiky v České republice za období 1993–2017.
ekonomie

Monetární ekonomie v období krize a konvergence

359 Kč
319 Kč
Vedení lidí, týmů a firem - 11%
Páté vydání dnes již klasického díla uznávaného českého odborníka na management přináší nejužitečnější poznatky, které rozhodují o úspěšnosti manažerů a lídrů.
ekonomie

Vedení lidí, týmů a firem

323 Kč
287 Kč
Zástupce ředitele aneb Život mezi mlýnskými kameny - 11%
Je to zástupce ředitele, na kom často spočívá chod školy, jeho tíha a úkol každodenně jej ovlivňovat. Právě o této skutečnosti vypovídá již druhé vydání publikace Zástupce ředitele aneb Život mezi mlýnskými kameny.
ekonomie

Zástupce ředitele aneb Život mezi mlýnskými kameny

248 Kč
220 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 159 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 16 > >>