Nejprodávanější hudba - duben 2021

Bez počasia
Dežo Ursiny (spev) a skupina Provizorium: Ľubomír Stankovský (bicie, perkusie), Vladimír Kassay (basová gitara), Miroslav Veselý (klávesové nástroje), Richard Kroczek (elektrické husle), Dežo Ursiny (akustická gitara a vokál).

Bez počasia

494 Kč
Bílé Vánoce Lucie Bílé / Živák
Speciální předvánoční šňůry vystoupení Lucie Bílé patří už desítku let k vyvrcholením celého roku. Zpěvačka s kapelou Petra Maláska rozdává písničkovou radost s nádechem adventního zastavení, štědrovečerní velebnosti i rozjařenosti koled.

Bílé Vánoce Lucie Bílé / Živák

527 Kč
Bonnie Tyler
Zpěvačka Bonnie Tyler, vlastním jménem Gaynor Hopkins, se proslavila vroce 1977 singly „Lost In France“ a „More Than A Lover“.

Bonnie Tyler

197 Kč
Horúce hlavy
Album Horúce hlavy skupiny Bez ladu a skladu nadviazal na jej debutový album Xmetov, a to štýlovo i časovo.

Horúce hlavy

575 Kč
In a Lifetime
Speciální kompilace, která mapuje kariéru jedné z nejúspěšnějších irských skupin, zahrnuje všech 16 studiových alb, stejně jakož nahrávky pro film, a i titulní skladu, kterou je duet s jinou irskou legendou –zpěvákem Bonem z U2.

In a Lifetime

791 Kč
Jazz
Jedna z nejlepších dlouhohrajících desek Gustava Broma, nazvaná stručně a výstižně Jazz, zachycuje špičkový brněnský orchestr ve velice tvůrčím období poloviny šedesátých let.

Jazz

225 Kč
Kupředu plout
Radůza, SOČR a Anita Garibaldi – unikátní spojení, originální příběh a silné písně.

Kupředu plout

374 Kč
Květy Květy
Dvacet let už na české scéně vydává alba originální brněnská kapela Květy, za tři alba získala Cenu Anděl. Deváté oficiální album Květy Květy je především intimní vztahová deska. Pojednává o touze a izolaci, která začala dávno předtím, než korona.

Květy Květy

269 Kč
Malý princ
Na motivy světového bestselleru Antoine de Saint-Exupéryho přichází Malý princ jako původní český muzikál.

Malý princ

359 Kč
Moje čtvrtstoletí s Divadlem Ungelt
Divadlo Ungelt v roce 2020 slaví 25. výročí. Jeho zakladatel a ředitel Milan Hein ve zbrusu nové knize s úctou a obdivem vzpomíná na všechny, kteří mu na jeho divadelní cestě pomáhali.

Moje čtvrtstoletí s Divadlem Ungelt

449 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 106 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 11 > >>