Nejprodávanější tituly - duben 2021
hobby

Kutíme s Ondrou Kutilem - Jednoduše, bezpečně a efektivně - 20%
Jak na drobné opravy v domácnosti, které lze zvládnou svépomocí, jednoduše a levně, vám prozradí kniha vycházející z populárního pořadu televize Stream.cz Ondra Kutil. Kniha mimo konkrétních návodů obsahuje také část, kde se dozvíte, jak vybírat nástroje a co by nemělo chybět ve spíži žádného začínajícího kutila.
hobby
Ukázky

Kutíme s Ondrou Kutilem - Jednoduše, bezpečně a efektivně

209 Kč
167 Kč
Móda má duši - 11%
(2x)
Móda. Můžete sice říkat, že vás nezajímá, ale ať chcete nebo nechcete, móda vás provází denně 24 hodin. Jste přece oblečení, ne? Pokud se těšíte, že se v knize dozvíte něco o nových trendech a o tom, jak vypadat super cool a in, kupte si raději časopis. V této knize se sice dozvíte, co máte nosit, ale trendy určitě nebudou to, podle čeho se budete orientovat. Autorka, nekonvenční módní návrhářka a designérka, objevila průlomovou metodu osmi stylových typů OCTO CODES, která pomáhá ženám objevit jejich pravé já a pochopit vlastní styl. Po přečtení si budete kupovat už jen to, co vám sluší a v čem se cítíte opravdu skvěle. Neposlouchejte trendy – poslouchejte svou duši, své vnitřní já. Přes objevení svého stylu pak pochopíte i své blízké, zharmonizujete své vztahy a díky vědomému oblékání se vám otevře hlubší smysl vašeho života.
hobby

Móda má duši

296 Kč
263 Kč
Náš Tradinář - Kronika rodinných tradic, svátků a radostí - 11%
Zaznamenávejte si své vlastní rodinné tradice, významné dny a svátky, oslavy a rituály, ale i rodinné recepty a vzpomínky svých blízkých.
hobby
Ukázky

Náš Tradinář - Kronika rodinných tradic, svátků a radostí

449 Kč
399 Kč
Příručka včelaře - 11%
Kniha poskytuje moderní pohled na tradiční včelaření. Podává zájemci o včelaření základní informace o včelách a jejich moderním chovu, k čemuž přispívá i 25 pravidel moderního včelaření, které poskytují jasné základy nezbytné k úspěšnému vedení včel.
hobby

Příručka včelaře

449 Kč
399 Kč
Šachová zahájení - Polootevřené hry - 11%
(1x)
Kniha mezinárodního mistra a trenéra Richarda Biolka pojednává o Polootevřených hrách,což jsou zahájení, kdy po 1.e4 černý odpoví jinak než 1..e5.
hobby

Šachová zahájení - Polootevřené hry

405 Kč
360 Kč
Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli - 11%
Věčně živým tématem moderní doby jsou nejrůznější diety, výživné ingredience, zaručeně zdravé polotovary a moderní postupy úpravy potravin.
hobby
Ukázky

Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli

359 Kč
319 Kč
O čínské medicíně 1. - 11%

Jednoduchá, názorná a zábavná - i taková může být čínská medicína. Získejte klíče k této obrovské pokladnici znalostí a zkušeností. A začněte je používat!

Krátké texty se 120 ilustracemi vám objasní základní pojmy a mechanismy čínské medicíny.

hobby

O čínské medicíně 1.

295 Kč
262 Kč
Praktický průvodce pistolnice - 20%
Máte někdy chuť „jenom tak si zastřílet“, ale nevíte, jak udělat první krok?
hobby
Ukázky

Praktický průvodce pistolnice

254 Kč
203 Kč
Třicet let platebních karet v Česku a Slovensku
Před třiceti lety se v tehdejším československém bankovnictví začaly používat první platební karty a s nimi také první dva bankomaty. Snad si to dnes uvědomuje málokdo, ale pro dosavadní platební formy to byla revoluce v oboru, ...
hobby

Třicet let platebních karet v Česku a Slovensku

2 327 Kč
Velké švédské křížovky - Klasické anekdoty - 11%
Další porce více než 300 křížovek. V tajenkách se ukrývají ty nejlepší anekdoty o blondýnách, dále anekdoty policejní, doktorské a anglické...
hobby

Velké švédské křížovky - Klasické anekdoty

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 119 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 12 > >>