Nejprodávanější e-knihy - duben 2021
společenské vědy

Úvod do studia mezinárodních vztahů - 20%
Publikace Josefa Smolíka „Úvod do studia mezinárodních vztahů“ je vhodným studijním podkladem pro výuku této problematiky. Souhrnně pojaté zpracování tématu navíc umožňuje vhled do dané oblasti i zájemcům z řad širší veřejnosti.
společenské vědy
Ukázky

Úvod do studia mezinárodních vztahů

297 Kč
238 Kč
Černá labuť - 20%
(13x)
Bestseller amerického akademika a investičního poradce libanonského původu analyzuje fenomén "černých labutí", tj. nepředvídaných jevů a událostí s významným dopadem na život jedince nebo celé společnosti, jakým byl např. teroristický útok z 11. září 2001.
společenské vědy
Ukázky

Černá labuť

199 Kč
159 Kč
Dějiny sociologie - 20%
(2x)
Publikace si neklade za cíl systematizovat dějiny sociologie ani v úplnosti, ba ani v jednotlivostech. Spíše chce čtenáře přesvědčit o "užitku a požitku" z četby sociologických klasiků.
společenské vědy
Ukázky

Dějiny sociologie

271 Kč
217 Kč
Etnomuzikologie - 20%
Všichni lidé, nejen hudebníci, jsou muzikální. Muzikalita je jedním ze základních kamenů lidské zkušenosti. Abychom lidské hudebnosti plně porozuměli, potřebujeme hudbu studovat v celé její geografické a historické rozmanitosti.
společenské vědy
Ukázky

Etnomuzikologie

150 Kč
120 Kč
Hovory s doktory II - 20%
Barbara Nesvadbová a Jakub Knězů, autoři úspěšné knihy Hovory s doktory, oslovili dalších dvanáct předních českých lékařů, se kterými mluví nejen o jejich práci, ale i o víře, životě, odpovědnosti…
společenské vědy
Ukázky

Hovory s doktory II

209 Kč
167 Kč
Vpád - 20%
(1x)
Jsme svědky toho, jak se internet stává polem nejen finanční kriminality, ale i nebezpečných útoků organizovaných vojenskými a bezpečnostními strukturami některých států na ekonomiku, organizaci a politické struktury jejich protivníků.
společenské vědy
Ukázky

Vpád

249 Kč
199 Kč
Černobyl 01:23:40 - 20%

3,6 rentgenu není žádná hrůza... Prožijte příběh nejhorší jaderné havárie v dějinách lidstva v unikátním propojení faktografie a cestopisu. Vydejte se s Andrewem do opuštěné Pripjati a do Černobylské jaderné elektrárny a buďte svědky neuvěřitelného příběhu plného nešťastných událostí, mlžení, zapírání, arogance, zbytečného utrpení, ale i neobyčejného hrdinství a sebeobětování těch, kteří následky katastrofy likvidovali.

společenské vědy
Ukázky

Černobyl 01:23:40

279 Kč
223 Kč
Česko versus budoucnost - 20%
(1x)
Novinář David Klimeš přináší ve velmi aktuální knize přehled některých z těch nejakutnějších problémů, jimž dnes čelí Česká republika. Situaci přirovnává k předčasné krizi středního věku, která se projevuje nespokojeností, nejistotou a neřešením příčin problémů.
společenské vědy
Ukázky

Česko versus budoucnost

249 Kč
199 Kč
Geologie médií - 20%
Geologie médií vychází z perspektivy materialistického a post-antropocentrického myšlení, které klade důraz na vztah kultury k materiálním skutečnostem, jež ji podmiňují.
společenské vědy
Ukázky

Geologie médií

200 Kč
160 Kč
Hra o trůny - Mytologie - 20%
Gwendal Fossois vás zve, abyste se (znovu a jinak) seznámili s mytologickým světem Hry o trůny. A vězte, že o překvapení na této cestě nebude nouze…
společenské vědy
Ukázky

Hra o trůny - Mytologie

194 Kč
155 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 142 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 15 > >>