Nejprodávanější Kniha - duben 2021
osobní rozvoj

Konec prokrastinace - 11%
(6x)
Jádrem knihy je osm konkrétních praktických nástrojů osobního rozvoje, které vám pomohou k větší motivaci, efektivitě, produktivitě a celkově dlouhodobější spokojenosti.
osobní rozvoj

Konec prokrastinace

341 Kč
303 Kč
Zbavte se svých kil bolesti
(1x)
V této knížce vám, dnes již světově proslulá, andělská terapeutka Doreen Virtue, Ph.D. přináší své zkušenosti posbírané během mnoha let své terapeutické práce ředitelky dvou klinik, zabývajících se léčbou poruch, spojených se stravováním.
osobní rozvoj

Zbavte se svých kil bolesti

84 Kč
Rukopis, klíč k osobnosti - 41%
Kniha je praktickou učebnicí grafologie,ale může být velkým přínosem i pro psychology, psychiatry nebo učitele. Nedílnou součástí knihy je bohatý obrazový materiál a rovněž několik ukázek konkrétních analýz rukopisů.
osobní rozvoj

Rukopis, klíč k osobnosti

318 Kč
189 Kč
Deprese – jak pomoci a neztratit sám sebe
Pro osobu trpící depresí můžete udělat hodně.
osobní rozvoj

Deprese – jak pomoci a neztratit sám sebe

134 Kč
Nebuďte za hajzla - 11%
Chováte se vždycky tak, abyste se za sebe nemuseli stydět? Každý z nás se občas dopouští chyb, kvůli kterým by se raději neviděl. A právě takové situace pomáhá zvládat kniha Anji Niekerkenové.
osobní rozvoj

Nebuďte za hajzla

314 Kč
279 Kč
O nemoci, která se nazývá schizofrenie - 11%
Uznávaný odborník na léčbu schizofrenie MUDr. Martin Jarolímek v knize srozumitelně charakterizuje tuto psychickou poruchu, líčí její příznaky a zabývá se různými aspekty léčby i běžného života.
osobní rozvoj

O nemoci, která se nazývá schizofrenie

179 Kč
159 Kč
Psychopatův průvodce na cestě k úspěchu - 11%
Hodný psychopat přemýšlí jinak než běžní lidé, kdybychom i my jednali více sebevědomě, zachovávali si vždy chladnou hlavu, lépe využívali svůj šarm a soustředěně žili přítomným okamžikem, byli bychom v životě bezpochyby mnohem úspěšnějsí.
osobní rozvoj

Psychopatův průvodce na cestě k úspěchu

383 Kč
340 Kč
Umění být nešťastný - 11%
V naší době, kdy se vše točí kolem hledání štěstí a kdy dokonalost a autonomie jako by byly normou, je mnoho lidí zároveň osamělých. Autor, známý belgický psychiatr, věří, že snaha o štěstí jako cíl života je chybná.
osobní rozvoj

Umění být nešťastný

269 Kč
239 Kč
Abhidhamma a Abhivinaya - 11%
(1x)
Kniha Abhid-hamma-Abhivinaya je završením životního díla ctihodného Áyukusa-la Thery, ve které jsou shrnujícím způsoben podány postupy Abhivi-nayi pro zvládání života podle Buddhovy nauky až k dosažení konečného cíle Nibbány.
osobní rozvoj

Abhidhamma a Abhivinaya

225 Kč
200 Kč
Hlava - 11%

Témata, kterým se kniha věnuje, jsou zaměřena na oblastii, ve kterých změnou myšlení a změnou přístupu k různým životním situacím můžeme zvýšit naše šance na úspěch, ať už se jedná o sport, profesní nebo osobní život.

osobní rozvoj

Hlava

405 Kč
360 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 401 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 41 > >>