Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - duben 2021
divadelní hry

Tři sestry - 11%
Drama o čtyřech dějstvích v překladu Leoše Suchařípy.
divadelní hry

Tři sestry

189 Kč
168 Kč
Cyrano de Bergerac - 11%
Znovu vychází jedna z nejoblíbenějších her světové dramatiky s neméně slavným titulním hrdinou. 128. svazek edice D vychází v klasickém, ale stále živém překladu Jaroslava Vrchlického.
divadelní hry

Cyrano de Bergerac

207 Kč
184 Kč
Sen noci svatojánské / A Midsummer Night’s Dream - 11%
(2x)
Sen noci svatojánské je nejhranější a nejslavnější komedie Williama Shakespeara. Vypovídá především o lásce a jejích bláznivých proměnách, zároveň o básnické a divadelní imaginaci.
divadelní hry

Sen noci svatojánské / A Midsummer Night’s Dream

297 Kč
264 Kč
Dokonalost - 11%
Nemá cenu zastírat, že je tahle hra napsaná pro divadlo, že už ji zkoušejí herci. Ti se dnes potácejí opilí uměním a složenkami mezi telenovelou a vysokou mysteriózní dramatikou jako mezi honorářem a dobrým pocitem. Tady to mají v jednom.
divadelní hry

Dokonalost

162 Kč
144 Kč
Dotkni se vesmíru a pokračuj - 11%
Původní hra o světě vědy, spolku Sisyfos, o cestě z vrcholu až na samé dno a pak zas dál vznikla pro Novou scénu v tiché úctě k podivuhodné životní cestě matematika Ilji Ripse.
divadelní hry

Dotkni se vesmíru a pokračuj

99 Kč
88 Kč
Hry a aktovka - 11%
Trojici prvních her, kterou ke knižnímu vydání edičně připravil Saroyan a kterou představujeme českému čtenáři poprvé uceleně, zahrnuje hru Mé srdce je v horách, v níž nás autor uvádí do domu jedné svérázné arménské rodiny...
divadelní hry

Hry a aktovka

215 Kč
191 Kč
Jako břitva - 11%
Všichni ji znají, ale kdy jste od ní naposledy něco četli? Jedna z nejuváděnějších českých dramatiček Lenka Lagronová se na Boženu Němcovou snaží nahlížet optikou dneška.
divadelní hry

Jako břitva

99 Kč
88 Kč
Bláznivá ze Chaillot - 11%
(1x)
Jeden z nejvýznamnějších francouzských předválečných dramatiků napsal svou poslední hru na konci války a zamýšlí se v ní osobitým způsobem nad poválečnou budoucností.
divadelní hry

Bláznivá ze Chaillot

81 Kč
72 Kč
Jindřich IV. - 11%
Drama patří k nejslavnějším hrám italského dramatika a prozaika Luigiho Pirandella, nositele Nobelovy ceny za literaturu. Hra plná překvapivých dějových zvratů vychází jak 120. svazek edice D v překladu V. Mikeše.
divadelní hry

Jindřich IV.

108 Kč
96 Kč
Král Jindřich IV. - 11%
Nejslavnější historická hra Williama Shakespeara. V kulisách rozvrácené Anglie se odehrává příběh prince, který se z nezodpovědného floutka stává zodpovědným vládcem své země.
divadelní hry

Král Jindřich IV.

395 Kč
351 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 85 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 9 > >>