Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - březen 2024
divadelní hry

Osm her
Tato kniha představuje reprezentativní výběr z dramatické tvorby Oldřicha Daňka, českého divadelního, rozhlasového, televizního a filmového autora, který patřil zejména v 70. a 80. letech 20. století k našim nejhranějším dramatikům.
divadelní hry

Osm her

405 Kč
Lakomec
(1x)
Jedno z vrcholných děl francouzského klasicismu. Lichvář Harpagon, hlavní postava této hořké veršované komedie, se stal synonymem pro lakomce. Ale ani jeho rodina neoplývá skvělými charaktery. V moderním překladu V. Mikeše.
divadelní hry

Lakomec

207 Kč
Hry
(2x)
Z autorova raného tvůrčího období přináší kniha Zahradní slavnost, Vyrozumění a Ztíženou možnost soustředění, následují hry z doby disentu Žebrácká opera, Audience, Vernisáž, Largo desolato a Pokoušení.
divadelní hry

Hry

449 Kč
Čekání na Godota - 10%
Jedno z vrcholných děl absurdního divadla vešlo ve všeobecnou známost a název hry se stal běžně používaným výrazem pro marná očekávání.
divadelní hry

Čekání na Godota

249 Kč
224 Kč
Bílá nemoc
Společnost, která se chystá na válku, musí řešit pandemii nemoci, která je do Evropy zavlečena z Číny.
divadelní hry

Bílá nemoc

386 Kč
Dílo
(3x)
V českém prostředí unikátní vydavatelský počin předkládá čtenáři v jednom svazku kompletní dílo Williama Shakespeara.
divadelní hry
Ukázky

Dílo

1 755 Kč
Fifty + čtyři
Druhý soubor divadelních her úspěšného dramatika, scenáristy a režiséra Petra Zelenky (1967). Obsahuje hry Job Interviews (2014), Elegance molekuly (2018), Beckham (2020), Da Vinci (2021) a Fifty (2022).
divadelní hry

Fifty + čtyři

405 Kč
Oresteia
Agamemnon, Oběť na hrobě a Usmířené lítice, tak se nazývají jednotlivé části vrcholné řecké antické tragédie z pera jednoho z velikánů světového divadla.
divadelní hry
Ukázky

Oresteia

269 Kč
Sluha dvou pánů
(1x)
Stále živé dílo italského klasika patří k vrcholům commedie dell´arte. Klasickým postavám vévodí a nečekané zápletky musí řešit Truffaldino, který slouží dvěma pánům (sám netuší, že jeden z nich je dívka převlečená za muže).
divadelní hry

Sluha dvou pánů

198 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 49 položek
1 2 3 .. 5 > >>