Nejprodávanější e-knihy - duben 2021
detektivky

Uranova - 20%
(4x)
Anglická dívka Angela, která má těsně před svatbou, se v srpnu 1968 vydá do Československa navštívit rodinu svého otce, jehož nikdy nepoznala. Poslední, co od ní její snoubenec Henry uslyší ze sluchátka telefonu, je slovo „chleba“...
detektivky
Ukázky

Uranova

198 Kč
158 Kč
Vražda v hotelu Sacher
(1x)
V luxusním hotelu Sacher se koná opulentní jarní ples. Mezi věhlasnými hosty je také Sarah Pauliová, novinářka Vídeňského posla. Oslava běží na plné obrátky, když tu se náhle ozve výkřik. Vzápětí je na dámských toaletách nalezeno mrtvé tělo.
detektivky
Ukázky

Vražda v hotelu Sacher

239 Kč
Zlodějka příběhů - 20%
(3x)

Další příběh od královny českých detektivek  Šéfka televizního scenáristického týmu Anna Valentová je výrazná osobnost – lidé ji buď milují, nebo nenávidí. Anna chce být ve všem nejlepší, jenže teď se jí pracně vybudovaná pověst hroutí pod rukama: její dcera je nezvěstná a navíc neznámý vyděrač odhalil všechna její tajemství.

detektivky
Ukázky

Zlodějka příběhů

279 Kč
223 Kč
DNA - 20%
(1x)
Brutální vražda jako trest – jaký skutek si ale zaslouží tak hrůzostrašnou odplatu?
detektivky
Ukázky

DNA

382 Kč
306 Kč
Ďábel v zrcadle - 20%
(5x)
Napínavý politický thriller, odehrávající se ve Vídni na přelomu 16. a 17. století, ohromí dokonale vykreslenými dobovými reáliemi i spletitým příběhem plným akce, ale především sugestivním hledáním kořenů zločinu.
detektivky
Ukázky

Ďábel v zrcadle

228 Kč
182 Kč
Kazatel - 20%
(1x)
V pobřežních skalách poblíž švédského městečka Fjälbacka je objevena mrtvola ženy. Pod tělem oběti jsou však nalezeny kostry dvou dalších žen, které zmizely před dvaceti lety.
detektivky
Ukázky

Kazatel

209 Kč
167 Kč
Ohnivé znamení - 20%
(2x)
Nález lidských ostatků v podunajských lesích přivede Barbariče na stopu bezohledných lupičů a překupníků s otroky. Notář musí povolat na pomoc Steina a Jaroše. Společně putují do Prešpurku, který se po pádu Budína stal hlavním městem Uher.
detektivky
Ukázky

Ohnivé znamení

248 Kč
198 Kč
Krev prvorozených - 20%
(9x)
Druhý případ kapitána Steina a notáře Barbariče ze série historických detektivek. Kapitán Stein, notář Barbarič a kaprál Jaroš se vydají do rudolfínské Prahy. Tam došlo k únosům a vraždám několika katolických velmožů. Spiknutí nebo rituální vražda?
detektivky
Ukázky

Krev prvorozených

198 Kč
158 Kč
Hlavolam
(8x)
Extraliga severské krimi. Od autora knihy Síť a Čtvrtá oběť.
detektivky
Ukázky

Hlavolam

94 Kč
Almužna jen pro bohaté
Napínavý román z dvacátých let minulého století mapuje život dvou zcela odlišných žen, jejichž příběh začal zdánlivě stejně: brzy ztratily rodinu a musely se postarat samy o sebe, na což nebyly svou výchovou připraveny.
detektivky
Ukázky

Almužna jen pro bohaté

159 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 349 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 35 > >>