Nejprodávanější e-knihy - duben 2021
detektivky

Maska - 20%
Příběh je považován za Wallaceův nejlepší thriller o zabijákovi, který má jméno Ringer, tedy Maska, a který sužuje Londýn.
detektivky
Ukázky

Maska

199 Kč
159 Kč
Případ Aleny Struskové
Alena Strusková se narodila bezprostředně po skončení druhé světové války, její matka byla až do osvobození vězněna v terezínském ghettu a nikdy dceři neřekla, kdo je jejím otcem.
detektivky
Ukázky

Případ Aleny Struskové

169 Kč
Řeka diamantů - 20%
Klasická nostalgická dobrodružná detektivka mistra anglického detektivního žánru - o diamantovém pokladu kdesi v tropické Africe, kde hlavní úlohu zastává lupič - gentleman a tajný agent Amber. O napětí není nouze...
detektivky
Ukázky

Řeka diamantů

199 Kč
159 Kč
V hadím objetí - 20%
Detektivka populárního anglického autora - oběti zločince jsou nacházeny otráveny hadím jedem, jen s nepatrnými stopami po uštknutí, ale hada nikdy nikdo neviděl. Navíc se k obětem nikdo ani těsně nepřiblížil…
detektivky
Ukázky

V hadím objetí

199 Kč
159 Kč
Znám tvou minulost - 20%
(1x)
Zaměstnanci zavražděného podnikatele McEnroye netuší, že má na svědomí horší zločiny než jen sexuální obtěžování na pracovišti. Paní Spravedlnost v podobě vysoké blondýny to ale ví a během jediné noci ho přinutí za své hříchy zaplatit.
detektivky
Ukázky

Znám tvou minulost

229 Kč
183 Kč
Noční oheň - 20%
(1x)

Případ Harryho Bosche a Renée Ballardové. Renée Ballardová zrovna na noční směně řeší úmrtí bezdomovce, když jí Harry Bosch přinese starý spis. Dostal ho od vdovy po svém učiteli Johnu Jacku Thompsonovi a týká se případu mladíka zavražděného skoro před třiceti lety v uličce, kde se kšeftovalo s drogami.

detektivky
Ukázky

Noční oheň

279 Kč
223 Kč
Osudný slib - 20%
(3x)
Tým kriminalistů pod vedením inspektorky Kim Stoneové se jen pomalu vzpamatovává z tragické ztráty jednoho z nich, když je pověřen novým případem. V místním lesíku byl nalezen brutálně zavražděný muž a jeho totožnost Kim šokuje – je jím doktor Gordon Cordell...
detektivky
Ukázky

Osudný slib

279 Kč
223 Kč
Pomsta bílého jednorožce
(2x)
Vok z Rotštejna, který se honosí erbem Markvarticů, přijde za nevyjasněných okolností o manželku Anežku, kterou najdou mrtvou pod skálou, na níž se jeho hrad tyčí nad krajinou jako orlí hnízdo.
detektivky
Ukázky

Pomsta bílého jednorožce

199 Kč
Vražedkyně
V rodinném domku v Soběslavi nalezne policie tři mrtvá těla. Jedná se o bývalé partnery a jejich půlročního vnuka. Jediný, kdo z rodiny zbývá naživu, je jejich dcera, která je nyní pravděpodobně v nebezpečí.
detektivky
Ukázky

Vražedkyně

169 Kč
Zmizela v mlze - 20%
(1x)
Kriminalista Josef Bergman chce strávit poklidnou dovolenou v odlehlé vesnici u norského fjordu. Místo rybaření se však ocitne v hodně zamotaném případu. Místní psychosomatička Katrine totiž začne dostávat výhružné vzkazy, vyčítající jí smrt její sousedky. Vzápětí Katrine zemře další pacientka.
detektivky
Ukázky

Zmizela v mlze

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 349 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 35 > >>