Nejprodávanější e-knihy - duben 2021
česká

Před povodní - 20%
(2x)
Vilu na břehu řečovické řeky navštěvuje neznámý host. Přichází starou studnou a nepatří do suchozemského světa. Také Hanu Strnadovou přitahuje spíše svět pod hladinou než mezilidské vztahy ve městě.
česká
Ukázky

Před povodní

209 Kč
167 Kč
Aristokratka a vlna zločinnosti na zámku Kostka - 20%
(14x)
Čtvrtý díl úspěšné série humoristických románů o „poslední aristokratce“.
česká
Ukázky

Aristokratka a vlna zločinnosti na zámku Kostka

159 Kč
127 Kč
Nevěsta ze zámoří
(1x)
První světová válka vzala Julii nejen manžela a malého syna, ale i domov a chuť do života. Uchýlí se do domu své provdané sestry, ale dobře cítí, že je na obtíž. Z ciziny se na krátkou dobu vrací Juliin strýc a nabízí neteři zajištěnou budoucnost...
česká
Ukázky

Nevěsta ze zámoří

179 Kč
Žítkovské bohyně - 20%
(92x)
Román Kateřiny Tučkové, autorky bestselleru Vyhnání Gerty Schnirch, je fascinujícím příběhem o ženské duši, magii a zasuté části naší historie.
česká
Ukázky

Žítkovské bohyně

299 Kč
239 Kč
Bílá krajina - Oběti jsou jenom ženy - 20%
Epizoda I. ... Velmi zvláštní případ začíná řešit kriminální policie ve Vejle pod vedením kapitána Kjelssona. Obětmi vražd jsou jen ženy, a to ve věku kolem 30 let, povoláním učitelky.
česká
Ukázky

Bílá krajina - Oběti jsou jenom ženy

110 Kč
88 Kč
Buď v pogodě - 20%
(1x)
Pokračování úspěšného bestselleru Hoď se do pogody.
česká
Ukázky

Buď v pogodě

254 Kč
203 Kč
Houpačky - 20%
(2x)

Nejen mladí a krásní vedou tajné životy Zdena a Jiřina jsou nerozlučné kamarádky, které nežehrají na svůj pokročilý věk a chtějí si zbytek života pořádně užít. Ulítávají na erotické seznamce, vychutnávají si víno, hledají vášeň v mužské náruči – a klidně kvůli tomu všemu ujedou na kole sto dvacet osm kilometrů.

česká
Ukázky

Houpačky

249 Kč
199 Kč
Můj tajný deník - 20%
Deník je čtenářům představen tak, jak byl původně napsaný. Jde o autentický příběh lékařky, která od svých 16 let zažívá mnohé sexuální praktiky, jež svým osobitým způsobem popisuje.
česká
Ukázky

Můj tajný deník

98 Kč
78 Kč
Osudový zkrat
Poklidnou atmosféru probíhajícího jarmarku naruší smrt mladé ženy, kterou – k velké nelibosti Petra Beránka – objeví výtvarník Ctirad Karafiát. Nikdo ze stovek návštěvníků slavnosti si ničeho nevšiml, což hraje do noty chladnokrevnému vrahovi.
česká
Ukázky

Osudový zkrat

169 Kč
Pekelný pastýř - 20%
Chtít řídit Peklo jako firmu není ten nejlepší nápad. Spousta problémů se nakupí, hrozí, že vás zavalí, protože nepružnost a zkostnatělost dosavadního feudálního systému nedovolí převést dobré úmysly do praxe.
česká
Ukázky

Pekelný pastýř

179 Kč
143 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>