Nejprodávanější e-knihy - duben 2021
zdraví a životní styl

Tajemství energie - 20%
Tajemství celkové pohody spočívá ve zvládnutí životní energie. Všechny ty diety, potravinové doplňky, cvičení a terapie mohou fungovat (konečně!) jen tehdy, jestliže je dokážete propojit se samou podstatou energetického toku.
zdraví a životní styl
Ukázky

Tajemství energie

212 Kč
170 Kč
Učebnice ájurvédy I. - 20%
(2x)
Vydáním Učebnice ájurvédy vstoupilo ájurvédské vzdělávání do nové etapy. Jedná se o první učebnici ájurvédské medicíny, napsanou pro západní studenty. Její vydání by mělo na Západě přispět k rozvoji prvních skutečných ájurvédských vysokých škol.
zdraví a životní styl
Ukázky

Učebnice ájurvédy I.

395 Kč
316 Kč
Minulými životy k uzdravení - 20%
Řešení řady problémů se skrývá v minulosti. Mnohdy vzdálené stovky nebo i tisíce let. V některém z našich minulých životů. Objevte je i vy. S touhle knihou najdete cestu snadno…
zdraví a životní styl
Ukázky

Minulými životy k uzdravení

169 Kč
135 Kč
Chvála pomalosti - 20%
(8x)

Honoré píše s nadhledem a humorem. Trefně ukazuje na paradoxy a smutné následky neustálého zrychlování. Snaží se najít a nabídnout způsob, jak žít co nejlépe v rovnováze mezi rychlým a pomalým.

zdraví a životní styl
Ukázky

Chvála pomalosti

149 Kč
119 Kč
Síla myšlenky III. - 20%
Po létech léčby byla autorka, Antonie Krzemieňová, postavena před rozhodnutí. Má být co dva roky na operačním sále a v mezidobí užívat prášky proti bolesti? Nebo existuje jiná možnost a lze se vyvarovat závislosti na lécích?
zdraví a životní styl
Ukázky

Síla myšlenky III.

174 Kč
139 Kč
Rychlé meditace pro zklidnění těla a mysli - 20%
(2x)
V knize najdete mnoho rychlých meditativních cvičení, od půlminutových až po pětiminutové, které vám pomohou významně omezit pocit stresu, zlepšit vaše zdraví a získat více energie. Tato meditativní cvičení jsou snadno naučitelná a velmi efektivní.
zdraví a životní styl
Ukázky

Rychlé meditace pro zklidnění těla a mysli

220 Kč
176 Kč
Cvičení s měkkým míčem - 20%
Malý měkký míč je velmi oblíbenou cvičební pomůckou, jejíž využití se uplatní nejen při posilování svalů při cvičebních aktivitách, ale především v rehabilitaci, kde může pomoci zpevnit svaly pánevního dna a uvolnit bolesti zad.
zdraví a životní styl
Ukázky

Cvičení s měkkým míčem

169 Kč
135 Kč
Netradiční plodiny pro diabetiky - 20%
Jakon, topinambur a stevie jsou u nás méně známé plodiny. Je to určitě škoda, protože je prokázáno, že jsou vhodnou potravinou pro diabetiky, a těch u nás každým rokem přibývá. Zajímavé jsou ale také pro ty z nás, kdo dbají na správnou výživu.
zdraví a životní styl
Ukázky

Netradiční plodiny pro diabetiky

118 Kč
94 Kč
Jóga - 20%
Současný člověk hledá nástroje k posílení tělesného i duševního zdraví, ke zlepšení partnerských vztahů, k prosperitě a šťastnému životu. Moudrost dávných mistrů vtělená do systému jógy nám přináší cenné podněty, poučky, techniky a směry k další cestě.
zdraví a životní styl
Ukázky

Jóga

186 Kč
149 Kč
Odpověď rakovině: nedám ti nikdy šanci! - 20%
Kniha je výzvou rakovině a všem nemocem. Osahuje ucelenou řadu praktických návodů a technik, jak zdravě žít.
zdraví a životní styl
Ukázky

Odpověď rakovině: nedám ti nikdy šanci!

129 Kč
103 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 71 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>