Nejprodávanější tituly - duben 2021
výchova a rodina

Škola srdce(m) - 11%

Tuto knihu autor napsal s myšlenkou na všechny, kterým není jedno, jakou školu jejich děti navštěvují. Původně ale především na ty rodiče, kteří se rozhodli zapsat své děti na waldorfskou školu nebo kteří o tom uvažují.

výchova a rodina

Škola srdce(m)

205 Kč
182 Kč
Děti, poslové z neznáma - 11%
Kniha známého autora nabourává vžité představy, že děti jsou naším majetkem, příležitostí k naší manipulaci, materiálem k našemu svévolnému tvarování podle svých představ. Ukazuje, jak můžeme pouze asistovat při jejich samostatném vývoji ...
výchova a rodina

Děti, poslové z neznáma

216 Kč
192 Kč
NeMáma - 11%

Tohle není návod pro rodiče. To je rodičovská realita! Hledáte-li moudré rady, jak správně vychovávat děti, tady se jich nedočkáte. Zato hledáte-li ujištění, že v pochybnostech o svých mateřských schopnostech nejste sama, našla jste svatý grál!

výchova a rodina

NeMáma

314 Kč
279 Kč
Před úsvitem, po ránu /2.vydání/ - 11%
Druhé vydání zahrnuje deset esejí o vývoji lidského mozku před narozením, v kojeneckém, batolecím, předškolním a školním věku včetně dospívání.
výchova a rodina

Před úsvitem, po ránu /2.vydání/

234 Kč
208 Kč
Psychický vývoj dítěte a výchova - 11%
Publikace se zabývá psychickým vývojem dětí od doby ještě před narozením až do problémového období dospívání. Poukazuje na to, jaké možnosti a limity má výchova v rámci rodiny i školy vzhledem k individuálním zvláštnostem dětí.
výchova a rodina

Psychický vývoj dítěte a výchova

359 Kč
319 Kč
Etiketa pro moderní dívky - 20%
Tato kniha obsahuje mnoho užitečných rad a tipů. Moderní dívka potřebuje nová pravidla etikety, která jí umožní se s elegancí a důstojností pohybovat v pracovním i neformálním prostředí.
výchova a rodina
Ukázky

Etiketa pro moderní dívky

210 Kč
168 Kč
Hlavu vzhůru, rodiče! - 11%

Motto: Je důležitější připravit děti na cestu, než cestu pro děti. Kniha není příručkou pro dokonalé rodiče, ale je průvodcem pro rodiče odhodlané a statečné, pro rodiče, kteří chtějí dát dětem sami sebe.

výchova a rodina

Hlavu vzhůru, rodiče!

314 Kč
279 Kč
Jak zacházet s dětským strachem - 6%

Autor nabízí rodičům řadu praktických postupů a cvičení, které vedou k uvolnění vnitřního napětí dítěte, k rozvoji jeho sebedůvěry a k prohloubení vztahu mezi dětmi a rodiči.

výchova a rodina
Ukázky

Jak zacházet s dětským strachem

253 Kč
238 Kč
Nadané děti a jejich rozvoj - 20%
Nadání je obvykle považováno za stabilní rys osobnosti, který je možno objektivně zjišťovat a jehož úroveň předurčuje budoucí profesní a studijní výsledky.
výchova a rodina
Ukázky

Nadané děti a jejich rozvoj

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 82 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 > >>