Nejprodávanější tituly - duben 2021
výchova a rodina

Víc bláta! - 11%
(1x)

Jak to voní v lese? Jaký je na omak kmen stromu? Jak vypadá červenka? Místo aby chytaly žáby, stavěly si domečky na stromě nebo se oběma rukama nořily do bláta, sedí děti u televize nebo u počítače.

výchova a rodina

Víc bláta!

242 Kč
215 Kč
Hra na pavoučka - 20%
(1x)
Skutečný a před několika lety silně medializovaný příběh dívky, kterou od čtyř let sexuálně zneužíval otčím. „Nikdy to nevzdávejte, vždycky zbývá jiskřička naděje,“ vzkazuje všem, kteří podobně jako kdysi ona trpí a marně volají o pomoc.
výchova a rodina
Ukázky

Hra na pavoučka

159 Kč
127 Kč
Hustej Internet - 11%
(1x)
Lucie Seifertová a Lenka Eckertová Vás velmi vtipnou formou provedou úskalími a nebezpečími, které číhají na internetu na Vás a Vaše děti.
výchova a rodina

Hustej Internet

179 Kč
159 Kč
Úspěšní vychovávají své děti jinak - 11%
Autor knihy, Miloslav Hubatka rozebírá hlavní a klíčové zákonitosti a principy, které jsou pro výchovu a vzdělání úspěšného člověka nezbytné, důležité, ba zcela nutné. Popisuje výchovu k úspěchu jako cílený, propracovaný a plánovaný proces.
výchova a rodina

Úspěšní vychovávají své děti jinak

269 Kč
239 Kč
Co, kdy a jak ve výchově dětí - 11%
(1x)

Kritické periody vývoje, těhotenství, první chvíle spolu, jak na školáky, pocit méněcennosti, výchova k odpovědnosti, strach a úzkost dětí. Prof. Matějček odpovídá na základní otázku: "Kdy je při výchově pro co vhodná doba a co kdy nepromeškat?"

výchova a rodina

Co, kdy a jak ve výchově dětí

224 Kč
199 Kč
Soukromá a firemní školka od A do Z - 11%
V České republice je bohužel desítky let zažitý model, že existují pouze přeplněné jesle a školky Tato situace se v současné době začíná pomalu měnit...
výchova a rodina

Soukromá a firemní školka od A do Z

269 Kč
239 Kč
Tajemství výchovy dívek
Zkušený autor a rodinný terapeut přináší neotřelé pohledy a užitečné rady pro rodiče dívek od batolecího věku po dospívání. Citlivě rozebírá vztahy v rodině, vztahy dívek s matkami a s otci, jejich utváření a proměny.
výchova a rodina

Tajemství výchovy dívek

215 Kč
Diagnostika dítěte předškolního věku - 11%

Populárně-naučná publikace je určena především učitelkám MŠ a rodičům. Přináší návod, jaké oblasti vývoje u dítěte sledovat, co by dítě v kterém věku mělo umět.

výchova a rodina

Diagnostika dítěte předškolního věku

359 Kč
319 Kč
Naše malá Anička - 11%
Tato knížečka dětem názorně a srozumitelně ukazuje, jaké to je, mít doma miminko.
výchova a rodina

Naše malá Anička

142 Kč
126 Kč
Vztah matky a dcery - 20%
(1x)
Matka a dcera. Vztah pevnější než skála a zároveň často velice komplikovaný. Za celou lidskou historii se popsaly stohy papíru o Oidipovském či Elektřině komplexu a spoustě jiných, ale na matky a dcery se zdá se trošku pozapomnělo.
výchova a rodina
Ukázky

Vztah matky a dcery

157 Kč
126 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 82 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 > >>