Nejprodávanější Kniha - duben 2021
světová

V mrazivých časech
(1x)
Na počátku vyšetřování je několik zdánlivých sebevražd, které zaujmou komisařovu pozornost, protože se u každé z nich najde nakreslené prapodivné znamení, naznačující, že věci se zřejmě nemají tak, jak na první pohled působí.
světová

V mrazivých časech

341 Kč
Honba za Cézannem
Nebezpečná honba po Francii od Paříže po Côte d´Azur po stopách výnosného obchodu s padělky při níž se ovšem vždycky najde čas na typicky francouzské gastronomické radovánky.
světová
Ukázky

Honba za Cézannem

223 Kč
O psaní
(2x)
Výbor z Bukowského korespondence ukazuje oblíbeného autora z jiné stránky: dopisy přátelům, redaktorům i kolegům, chronologicky řazené, se dotýkají především tématu psaní.
světová
Ukázky

O psaní

214 Kč
Barvy loučení
(2x)
Loučení má mnoho tváří. Loučíme se s mrtvými – s rodiči, sourozenci, s milovanou ženou. Loučíme se s přáteli, známými, kolegy.
světová

Barvy loučení

269 Kč
Potápěč
(5x)
Potápěč Jack je zvyklý na práci pod tlakem, sváří podmořské konstrukce a užívá si přitom samotu pod hladinou. S tlakem nadcházejícího rodičovství se tak dobře vypořádat neumí.
světová

Potápěč

359 Kč
Zlatý kompas
(1x)
Příběhy neobyčejné dívenky Lyry milují děti i dospělí po celém světě, podle prvního dílu byl natočen hollywoodský velkofilm.
světová

Zlatý kompas

358 Kč
Normální lidi
(9x)
Román Normální lidi je příběh o vzájemné fascinaci, přátelství a lásce. Autorka Sally Rooneyová prokazuje nesmírnou otevřenost, vhled do hloubky a složitosti lidského života, a zároveň břitký vtip a sarkastický nadhled.
světová
Ukázky

Normální lidi

268 Kč
Osud tažných ptáků
(3x)
Mokřady západního Nizozemí jsou útočištěm ptactva, které fascinuje nadějného biologa Maartena. Pravidelně vyplouvá na svá pozorování, aby v přírodě našel harmonii, kterou postrádá mezi lidmi.
světová
Ukázky

Osud tažných ptáků

258 Kč
Život za životem
(3x)
Angličanka Ursula Toddová zemře těsně po narození jedné únorové noci roku 1910. V následující kapitole se téže únorové noci narodí znovu, přičemž tentokrát přežije, aby podstoupila celou řadu tragických, mnohdy heroických konců.
světová
Ukázky

Život za životem

338 Kč
Okno na jih
V knize, nominované na Islandskou literární cenu, sledujeme rok trvající samotu autora uprostřed islandského venkova, samotu téměř doslovnou, plnou niterných napětí a počinů, které překvapují i jej.
světová

Okno na jih

153 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>