Nejprodávanější tituly - duben 2021
Asie

Dějiny Ruska v datech
Stručné a přehledné dějiny Ruska od Kyjevské Rusi po současnost. Autoři kladou důraz zejména na politické dějiny, stranou však nezůstává ani oblast kultury a hospodářství.
Asie

Dějiny Ruska v datech

449 Kč
Tabu dějin
(1x)
Autor se Kromě dějin filmu se ve svém díle soustředil především na dějiny Ruska, Sovětského svazu a východní Evropy, a rovněž historii kolonialismu.
Asie

Tabu dějin

53 Kč
Mongolsko - stručná historie států
Z mongolských stepí povstala již v 1. tisíciletí n. l. řada kočovných kmenů a Čingischán tu ve 13. století vytvořil největší světovou říši. Stát pak upadal v rozbrojích a v 18.–19. století ovládli zemi Čchingové, čínsko-mandžuská dynastie.
Asie

Mongolsko - stručná historie států

176 Kč
Írán
Kniha přináší přehledné dějiny Íránu od dob starověké Persie až po současnost. Text uzavírá encyklopedické heslo, přehled vzájemných vztahů i aktuální rady pro případné návštěvníky, turisty i obchodníky.
Asie
Ukázky

Írán

50 Kč
Sovětská tragédie
(1x)
Rozsáhlá monografie anglického historika představuje zajímavý a nezvyklý pohled na ruské a sovětské dějiny 20. století. Autor klade důraz na dějiny ideologií a na sociální dopady socialistického experimentu v Rusku.
Asie

Sovětská tragédie

448 Kč
Zahrady v japonském stylu
Kniha vám pomůže naučit se včlenit prvky japonských zahrad do českého prostředí, které klade na pěstování exotičtějších rostlin jiné nároky.
Asie
Ukázky

Zahrady v japonském stylu

118 Kč
Karma Cola
Esejistická kniha humornou formou demýtizuje velká očekávání západních duchovních turistů v Indii.
Asie

Karma Cola

170 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 77 položek
<< < 1 .. 6 7 8