Nejprodávanější hudba - duben 2021
hudba

Antologie moravské lidové hudby 7
Sedmý díl reflexe současné podoby lidového muzicírování ve velkých i menších moravských folklórních regionech. Písně o odchodu do vojenské služby a do války jsou v textech plné vzdoru a smutku, náladu mají většinou pochmurnou, ale někdy i rozvernou. Tento výběr nabízí posluchačům instrumentální, sólově i sborově chlapskými hlasy zpívané verbuňky a rekrutské písně.
hudba

Antologie moravské lidové hudby 7

224 Kč
Ježkárny
"ísničkář Mirek Paleček si v roce svých nadcházejících sedmdesátin splnil sen! Po desítkách let obdivu a koncertního hraní natočil patnáct písní z repertoáru Jaroslava Ježka, Jiřího Voskovce a Jana Wericha.
hudba

Ježkárny

296 Kč
Miláček slunce
Květy natočili hodně materiálu v několika studiích, aby nakonec se zvukařem Ondřejem Ježkem vybrali a dokončili 12 skladeb. Skupina experimentovala se zvuky všech nástrojů, ale zároveň se snažila, aby ve skladbách nezůstalo nic navíc.
hudba

Miláček slunce

359 Kč
Nevermind
Reedice druhého alba kapely Nirvana - Nevermind.
hudba

Nevermind

800 Kč
Píp
Pusť si desku Píp a bude ti líp. Druhé album rozpustilé party Bombarďák. Album Píp pokračuje tam, kde skončily předchozí Písničky kluka BomBarďáka. Nenechává nic náhodě a punkově přiznává, že vedle rocku jsou i country, tango, dixieland a folk zábavnou muzikou. Vše se ale musí podávat bombarďáckým stylem. Bez ledu a hlavně protřepat, nemíchat!
hudba

Píp

269 Kč
Bird
Deset písní, inspirovaných jazzovou a soulovou hudbou, tvoří hluboce lidský a povznášející hudební celek právě díky mimořádnému pojetí celého projektu.
hudba

Bird

314 Kč
Kecy
Další z řady zajímavých koncertních setkání „Merta plus…“ přináší sestřih dvou koncertů s rockovým kytaristou a akordeonistou Václavem Veselým.
hudba

Kecy

315 Kč
Domilováno
(1x)
Studiové album Vladimíra Merty Domilováno obsahuje jedenáct nových nebo méně známých písní o lásce a válce.
hudba

Domilováno

261 Kč
Recto Verso
Vinylová reedice druhé studiové desky francouzské zpěvačky, která původně vyšla v roce 2013. Obsahuje šest bonusových nahrávek.
hudba

Recto Verso

944 Kč
Tři čuníci
Na tomto CD hraje, zpívá a recituje Jaromír Nohavica, slova jsou složena Jaromírem Nohavicou, Karlem Plíhalem a Pavlem Dobešem. Na hudbě se podílel i am. trad. Bill Groggin's Goat.
hudba

Tři čuníci

242 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 98 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 > >>